Στα μωβ η Ρένα Μόρφη - Η ανάρτηση που έλαβε δεκάδες αντιδράσεις μέσα σε λίγα λεπτά

Πολύ εντυπωσιακή για ακόμη μια φορά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στα μωβ η Ρένα Μόρφη - Η ανάρτηση που έλαβε δεκάδες αντιδράσεις μέσα σε λίγα λεπτά

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ρένα Μόρφη, η οποία πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αυτό το διάστημα πραγματοποιεί τις live εμφανίσεις της, οι οποίες έχουν μέχρι στιγμές αποθεωθεί.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που την βλέπουμε να δοκιμάζει διαφορετικά look, ενώ άλλες φορές την βλέπουμε να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό ακομπλεξάριστη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και φίλτρων (όπως για παράδειγμα σε αυτήν εδώ την φωτογραφία).

Η Ρένα Μόρφη πριν μερικές ώρες λοιπόν δημοσίευσε ακόμα μερικές νέες φωτογραφίες της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, οι οποίες μέσα σε λίγα μόλις λεπτά συγκέντρωσαν χιλιάδες likes και σχόλια.

Η ίδια είναι για ακόμη μια φορά πολύ εντυπωσιακή, μιας και έχει επιλέξει να φορέσει ένα μωβ φόρεμα, όπου την αναδεικνύει πολύ.

Στα μωβ η Ρένα Μόρφη

Στα μωβ η Ρένα Μόρφη

Με χρυσό φόρεμα και μαλλιά τύπου 70's - Η εμφάνιση της Ρένας Μόρφη που συζητήθηκε

Σούλη Ανατολή ή αλλιώς η Ρένα Μόρφη, αποτελεί μία από τις πιο αιθέριες υπάρξεις του ελληνικού πενταγράμμου. Η τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια έχει πάρει την απόφαση να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της και έτσι τη βλέπουμε σε ρόλο παρουσιάστριας στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου.

«Αμέσως μετά την καραντίνα ήρθε η πρόταση από τον Κωνσταντίνο Ζούλα, από την ΕΡΤ για μια μουσική εκπομπή. Στην αρχή την αντιμετώπισα αρνητικά, σκέφτηκα “πού πάω να μπλέξω;”, είναι άλλη δουλειά, σκέφτηκα ότι θα είχα τον Χατζηνικολάου να μου λέει ότι του έφαγα τη δουλειά. Είναι μια περιπέτεια συναρπαστική», είχε πει ο συμπαρουσιαστής της για την συνεργασία τους σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το πιο εντυπωσιακό της φόρεμα.

Πρόκειται για ένα ολόχρυσο φόρεμα με ζώνη στη μέση, το οποίο συνδύασε με το πιο 70's χτένισμα που σιγά σιγά επανέρχεται στη μόδα.

Ρένα Μόρφη χρυσό φόρεμα