Στο Four Seasons της Βουλιαγμένης για μπάνιο η Μαρία Ηλιάκη - Με μαύρο παιχνιδιάρικο μπικίνι

Φωτογραφίες από τις απίστευτες εγκαταστάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο Four Seasons της Βουλιαγμένης για μπάνιο η Μαρία Ηλιάκη - Με μαύρο παιχνιδιάρικο μπικίνι

Η Μαρία Ηλιάκη στην εγκυμοσύνη της είχε εκμυστηρευτεί πως τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα ειδικά με το θέμα του φαγητού (δείτε εδώ πόσα κιλά πήρε) κι από τότε που ήρθε στον κόσμο το μωράκι της βρίσκεται σε μια διαδικασία να χάσει αργά και σωστά τα περιττά κιλά που δέχθηκε το σώμα της.

Όπως φαίνεται τα έχει καταφέρει πλήρως αφού είναι από τις μαμάδες που βάζουν κάτω με το κορμί τους μέχρι και 20αρες.

Πριν από λίγες ώρες βρέθηκε στο Four Seasons στην Βουλιαγμένης, απόλαυσε το μπάνιο και το φαγητό της και σαν σωστή influencer μοιράστηκε τα παρακάτω στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη four seasons

Λίγα λόγια για τις εγκαταστάσεις του Four Seasons

Το 5 αστέρων Four Seasons Astir Palace βρίσκεται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα. Διαθέτει 8 εστιατόρια και μπαρ, κέντρο σπα με 10 αίθουσες περιποίησης, γυμναστήριο και ιδιωτική παραλία. Περιτριγυρισμένο από πεύκα, το ξενοδοχείο αποτελείται από 2 διαφορετικά κτήρια και περιλαμβάνει 5 γήπεδα τένις στις εγκαταστάσεις του.

Τα δωμάτια και οι σουίτες του Four Seasons Astir Palace Hotel έχουν κομψή διακόσμηση σε απαλούς τόνους. Όλα τα καταλύματα είναι κλιματιζόμενα και έχουν μοντέρνα έπιπλα και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Κάθε ένα προσφέρει θέα στα πεύκα ή στη θάλασσα, ενώ μερικές μονάδες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ που σερβίρεται στην τραπεζαρία. Για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο, μπορείτε να επιλέξετε ελληνικά θαλασσινά, ιταλική κουζίνα ή πιάτα σχάρας Λατινικής Αμερικής συνοδευόμενα από εκλεκτό κρασί, όλα από τα εστιατόρια στον χώρο του καταλύματος. Στο cigar lounge μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα πούρα του κόσμου, σπάνια κονιάκ και ουίσκι.

Το κέντρο σπα που λειτουργεί στον χώρο του καταλύματος διαθέτει εσωτερική πισίνα, χαμάμ, πισίνα αναζωογόνησης, κρύα ντους καθώς και διάφορα μασάζ και άλλες περιποιήσεις. Στο γυμναστήριο προσφέρονται μαθήματα γιόγκα, ενώ στην ιδιωτική παραλία μπορείτε να απολαύσετε θαλάσσια σπορ όπως ιστιοσανίδα, θαλάσσιο καγιάκ και κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Το κέντρο της Αθήνας βρίσκεται σε απόσταση 30 λεπτών με το αυτοκίνητο από το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, ενώ η μαρίνα Γλυφάδας είναι 9χλμ. μακριά. Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, στα 24χλμ. από το ξενοδοχείο. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi. Υπάρχει δωρεάν χώρος στάθμευσης στον χώρο του καταλύματος.

Four Seasons της Βουλιαγμένης

Four Seasons της Βουλιαγμένης

Four Seasons της Βουλιαγμένης

Four Seasons της Βουλιαγμένης

Four Seasons της Βουλιαγμένης