Η κίνηση που πρόδωσε την σχέση τους - Το βίντεο της Καληφώνη με τον Μάστορα λίγο μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Επιβεβαίωσε έμμεσα όσα ακούγονται λέτε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η κίνηση που πρόδωσε την σχέση τους - Το βίντεο της Καληφώνη με τον Μάστορα λίγο μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να είναι ζευγάρι, ωστόσο ούτε το μοντέλο ούτε ο τραγουδιστής τις έχουν διαψεύσει ή επιβεβαιώσει.

Παρόλα αυτά και οι δύο είναι αρκετά ενεργοί στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζονται διάφορες στιγμές της ζωής τους με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μάλιστα, μια ανάρτηση της Γαρυφαλλιάς που έκανε πριν μερικές μέρες, δεν έμεινε διόλου ασχολίαστη και απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο ακούγεται τραγούδι του Χρήστου Μάστορα και του Light με τίτλο «Επιλογές», με την ίδια να χορεύει και να διασκεδάζει.

Το βίντεο με το τραγούδι του Μάστορα που δημοσίευσε η Καληφώνη

Ο πρώην της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη - Με ποιον ήταν πριν τη νέα της σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Όσο περνάνε οι ημέρες τόσο αρχίζουν να φουντώνουν οι φήμες πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν είναι μόνη! Η τελευταία της εξόρμηση και οι κοινές φωτογραφίες που βρήκαν το φως της δημοσιότητας με τον Χρήστο Μάστορα ήταν η χαριστική βολή για να παρουσιαστούν ως το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz.

Κανείς από τους δυο δεν μιλάει για τα προσωπικά του αλλά ένα θα πούμε εμείς... Τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτή την ζωή!

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM και παρά το γεγονός ότι αποχώρησε οικειοθελώς κατάφερε να ξεχωρίσει με την εμφάνισή της. Τα τελευταία χρόνια, το μοντέλο – που ασχολείται πλέον με το Instagram και το Youtube – βρισκόταν σε σχέση με γοητευτικό μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνο Κυριακού. Οι δυο τους φαίνεται πως ζούσαν έναν θυελλώδη έρωτα, με τις κοινές αναρτήσεις στα social media να είναι κάτι παραπάνω από συχνές.

Ωστόσο, εδώ και αρκετούς μήνες οι δυο τους έχουν τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους...

Γαρυφαλλιά Καληφώνη Χρήστος Μάστορας

Γαρυφαλλιά Καληφώνη  gntm

Γαρυφαλλιά Καληφώνη πρώην σύντροφος