Πασίγνωστο μοντέλο ανακοίνωσε πως είναι έγκυος 2 χρόνια μετά την αποβολή του μωρού της - Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα

«Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον μια θολούρα συναισθημάτων»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πασίγνωστο μοντέλο ανακοίνωσε πως είναι έγκυος 2 χρόνια μετά την αποβολή του μωρού της - Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το πασίγνωστο μοντέλο, Chrissy Teigen και ο σύζυγός της John Legend καθώς ανακοίνωσαν πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους μετά από την αποβολή που είχε σχεδόν πριν από δυο χρόνια που της "στοίχησε" κυρίως ψυχολογικά.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (3/8) το γνωστό μοντέλο το οποίο είναι ιδιαίτερα ενεργό μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ανακοινώθηε πως είναι έγκυος στο τέταρτο παιδάκι της αφού αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίηση.

Chrissy Teign - Έγκυος το πασίγνωστο μοντέλο

Η ίδια μεταξύ άλλων το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στο instagram όπου την βλέπουμε να πζοάρει με ένα μπλουζάκι crop top και την την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Μάλιστα στην λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία χρόνια ήταν τουλάχιστον μια θολούρα συναισθημάτων, αλλά η χαρά έχει γεμίσει ξανά το σπίτι και τις καρδιές μας».

Η τρυφερή ανάρτηση της Chrissy Teigen με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Σε κάθε ραντεβού με τον γιατρό έλεγα στον εαυτό μου, “εντάξει αν είναι υγιές σήμερα θα ανακοινώσω”, αλλά μετά ανέπνεα ανακουφισμένη ακούγοντας έναν καρδιακό παλμό και αποφάσιζα ότι είμαι πολύ νευρική ακόμα.

Δεν νομίζω ότι θα φύγω ποτέ από ένα ραντεβού με περισσότερο ενθουσιασμό παρά νεύρα, αλλά μέχρι στιγμής, όλα είναι τέλεια και όμορφα και αισθάνομαι αισιόδοξα και καταπληκτικά. Εντάξει, ήταν πολύ δύσκολο να το κρατήσω αυτό τόσο καιρό!».

Λίγα Λόγια για την Chrissy Teigen

Η Κρίσι γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου του 1985, στην Ούτα των ΗΠΑ και το 2003 από το λύκειο Huntington στην Καλιφόρνια. Η καταγωγή της όμως είναι πολυπολιτισμική. Ο πατέρας είναι μισός Νορβηγός, μισός Γερμανός, ενώ η μητέρα της είναι από την Ταίλάνδη.

Πλέον η 37χρονη Κρίσι εργάζεται ως μοντέλο, είναι μάλιστα από τα πιο ακριβοπληρωμένα παγκοσμίως και είναι παντρεμένη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, John Legend. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2007, αλλά παντρεύτηκαν το 2013, στην λίμνη Como, της Ιταλίας.

Μαζί έχουν δύο παιδιά, την Luna Stephens, που γεννήθηκε 14 Απριλίου 2016 και τον Miles Theodore Stephens, που γεννήθηκε το 2018.

Ωστόσο το μοντέλο έχει «χάσει» και ένα μωρό, γεγονός που της κόστισε τόσο σοβαρά που την έκανε να φλερτάρει με την κατάθλιψη. Ενώ το μοντέλο έχει παραδεχτεί πως ακόμα παλεύει με αυτήν, παρότι ο σύζυγος την στηρίζει κάθε στιγμη.