Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για Αδαμαντίδη και Κίρκη - "Δεν ζήτησε συγγνώμη από την σύντροφό του"

«Η πραγματικότητα είναι ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξης Κούγιας: Η ανακοίνωση για Αδαμαντίδη και Κίρκη -

Στις δηλώσεις του Απόστολου Λύτρα, δικηγόρου της συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη, Βαρβάρας Κίρκη, απάντησε ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέφερε πως ο καλλιτέχνης ζήτησε συγγνώμη από εκείνη, παρόλο που πριν μερικές μέρες είχε ισχυριστεί πως δεν είχαν σοβαρή σχέση.

Το protothema.gr επικοινώνησε μαζί με τον δικηγόρο της Βαρβάρας Κίρκη και ανέφερε πως δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, ο τραγουδιστής ζήτησε συγγνώμη και θα δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους, ωστόσο όπως υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν προέβη σε τέτοια δήλωση.

«Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε», σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Αναλυτικά η δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Αδαμαντίδη

«Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε. Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οποιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι».

Η δήλωση που έκανε ο Αλέξης Κούγιας για τον Αδαμαντίδη

Ξανά μαζί Αδαμαντίδης & Κίρκη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στο τελευταίο live του καλλιτέχνη το περασμένο Σάββατο 30/7 στο Λαύριο, ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν δίστασε να εκδηλώσει δημόσια τον έρωτά του, ευτυχισμένος στο πλευρό της γυναίκας που αγαπά και θέλει να είναι μαζί της. Σε έναν κατάμεστο χώρο από θαυμαστές που τον αποθέωναν εκείνος αφιέρωσε στη Βαρβάρα το τραγούδι του Καζαντζίδη “Μετάνιωσες” και την ίδια στιγμή κατέβηκε από την πίστα, πήγε κοντά της και της έδωσε ένα καυτό φιλί στο στόμα, ενώ την έραινε με λουλούδια και σαμπάνιες!

Αδαμαντίδης & Κίρκη

“Μέχρι και ο αδελφός του καλλιτέχνη Νίκος που βρισκόταν εκεί συγκινήθηκε βλέποντάς τον να είναι μετά από πολύ καιρό τόσο ευτυχισμένος”, υποστηρίζει φιλικό πρόσωπο τού ζευγαριού στο YOU, που ήταν παρόν στο περιστατικό... Τέλος καλό, λοιπόν, όλα καλά –τέλος τα δικαστήρια και οι διαφωνίες– γιατί ο άγραφος νόμος της αγάπης έχει τους δικούς του κανόνες...