Νίκος Αλιάγας: Η σπάνια εμφάνιση με τη λαμπερή σύζυγό του Τίνα στο Ηρώδειο

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το ευτυχισμένο ζευγάρι

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νίκος Αλιάγας: Η σπάνια εμφάνιση με τη λαμπερή σύζυγό του Τίνα στο Ηρώδειο

Ο Ελληνογάλλος παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας βρέθηκε στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου και στο πλάι του είχε την άκρως γοητευτική σύζυγό του Τίνα Γρηγορίου. Οι δυο τους πόζαραν στο φακό απόλυτα λαμπεροί και ευτυχισμένοι, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξόδους τους στην Ελλάδα, αφού τα τελευταία χρόνια διαμένουν μόνιμα στο Παρίσι, μαζί με τα παιδιά τους.

Από τις τελευταίες φορές που είδαμε τον παρουσιαστή σε δουλειά στην Ελλάδα, ήταν όταν κλήθηκε εν μέσω κορωνοιού να αντικαταστήσει γνωστή παρουσιάστρια του Just the Τwo of us που νοσούσε, με αποτέλεσμα να δίνει εκείνος το παρόν στον τελικό.

Οι φωτογραφίες του Νίκου Αλιάγα και της Τίνας Γρηγορίου από το Ηρώδειο

Τίνα Γρηγορίου και Νίκος Αλιάγας στο Ηρώδειο

Ο Νίκος Αλιάγας με τη σύζυγό του Τίνα

Η συγκλονιστική στιγμή της γέννας όπως την έζησε ο Αλιάγας

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή αλλιώς» και έκανε ένα ταξίδι στη γενέτειρά του, το Μεσολόγγι. Ο παρουσιαστής μίλησε για το θαύμα της γέννησης όπως το έζησε ο ίδιος.

«Την ώρα που γεννιέται το παιδί σου και βλέπεις ένα πλάσμα να βγαίνει από το σύμπαν, από τα έγκατα της ανθρωπότητας είναι σαν ελπίδα, σαν φως. Ουρλιάζει και σπάει το μάτι το κακό. Τίποτα δεν μπορεί να κρατηθεί όρθιο μπροστά σε αυτή την ενέργεια.»!

Και υπογράμμισε: «Ήμουν μέσα στον τοκετό. Αισθάνεσαι δέος και ευγνωμοσύνη στη γυναίκα που σου δίνει τη ζωή. Στη ζωή που σου στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας και σου λέει “υπάρχει κάτι πιο δυνατό από τον θάνατο. Είναι η επόμενη ζωή…

Έκοψα τον ομφάλιο λώρο και των δύο παιδιών μου αλλά στην ουσία έκοψα τον δικό μου. Τίποτα δεν είναι δεδομένο στη ζωή. Στρέφεσαι στα παιδιά σου, εκφράζεις την ευγνωμοσύνη στους γονείς σου που σε έφεραν ως εδώ και παίρνεις τη σκυτάλη να χαράξεις τον δρόμο σου»!