Χαζομπαμπάς ο Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» του Σασμού καμαρώνει την 5χρονη κορούλα του

Της έχει τρελή αδυναμία

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χαζομπαμπάς ο Δημήτρης Λάλος: Ο «Μαθιός» του Σασμού καμαρώνει την 5χρονη κορούλα του

Η σειρά «Σασμός» θα συνεχίσει για δεύτερη τηλεοπτική σεζόν μέσα από την συχνότητα του ALPHA, όπου οι τηλεθεατές περιμένουν πως και πως μιας και τα νούμερα είχαν "χτυπήσει" κόκκινο. Αναμφίβολα, η πλοκή της σειράς έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον ενώ τα spoilers "σκάνε" το ένα μετά το άλλο.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Λάλος ή κοινώς «Μαθιός» απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα της πολυαγαπημένης σειράς. Ο γνωστός ηθοποιός έχει αποκαλύψει παλιότερα πως η μεγάλη του αδυναμία είναι η πεντάχρονη κορούλα του.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης (3/8) πατέρας και κόρη παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση, όπου πρωταγωνιστεί η Έλενα Μαυρίδου. Μάλιστα, η ηθοποιός Λίλα Μπεκλέση απαθανάτισε τους δυο σε μια άκρως τρυφερή στιγμή.

Ο Δημήτρης Λάλος "λιώνει" στο πλευρό της κορούλας του

Ο Μαθιός από το Σασμό μας παρουσιάζει την μικρή του κόρη σε στιγμές ξενοιασιάς

Η αγαπημένη σειρά «Σασμός» έριξε αυλαία για την πρώτη πολύ επιτυχημένη σεζόν και το κοινό περιμένει με αγωνία την επόμενη, αφού όπως ήταν φυσικό η σειρά πήρε το πράσινο φως για τον Σεπτέμβρη. Για να γίνει φυσικά αυτό προυπόθεση είναι να ξεκουραστούν καλά οι συντελεστές, όπως ο Δημήτρης Λάλος, που απολαμβάνει διακοπές με τη σύζυγο και την κόρη του. Μάλιστα η γυναίκα του Έλενα Μαυρίδου ανέβασε ένα πολύ χαριτωμένο στιγμιότυπο από την κόρη τους που απολαμβάνει ιδιαιτέρως τις οικογενειακές στιγμές.

Ήδη είχε προηγηθεί από τον ίδιο ανάρτηση στο instagram με την Μαυρίδου, με την οποία είναι μαζί από το 2017. Το αγαπημένο ζευγάρι μας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε διακοπές, για να καταφέρουν να γεμίσουν μπαταρίες, ώστε να ανατπεξέλθουν στις απαιτήσεις της νέας τηλεοπτικής σεζόν, αφού και η ίδια είναι ηθοποιός στο επάγγελμα.

Η Έλενα Μαυρίδου ανέβασε ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο με την κόρη της μπροστά στη θάλασσα και το ουράνιο τόξο να αχνοφαίνεται. «Ουράνιο τόξο- παιδικό όνειρο», έγραψε στη λεζάντα στο instagram και η φωτογραφία της μικρής ξετρέλανε τους ακολούθους του ζευγαριού.

Η κόρη του Δημήτρη Λάλου στις διακοπές τους