Αχτένιστη και άβαφη η Μαρίζα Ρίζου μπροστά στο ηλιοβασίλεμα - Ανέμελη στη Σέριφο για διακοπές

Όπως της αρέσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αχτένιστη και άβαφη η Μαρίζα Ρίζου μπροστά στο ηλιοβασίλεμα - Ανέμελη στη Σέριφο για διακοπές

Η Μαρίζα Ρίζου είναι μία γυναίκα αφοσιωμένη στο τραγούδι και την μουσική της και δεν την ενδιαφέρουν τα λούσα και οι πολυτέλειες και το έχει αποδείξει πολλές φορές χορεύοντας ξυπόλητη στη σκηνή. Αφού, λοιπόν, τελείωσαν τα γυρίσματα, οι συναυλίες και οι υποχρεώσεις της για λίγο, αποφάσισε να κάνει διακοπές στη Σέριφο και μοιράστηκε μία πολύ όμορφη στιγμή της στα social media.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μία φωτογραφία της από την παραλία, με βρεγμένο μαλλί από την θάλασσα, την ώρα που είχε απέναντί της το ηλιοβασίλεμα που γέμιζε το πρόσωπό της με χρώματα, χωρίς μακιγιάζ και φώτοσοπ, όπως ακριβώς της αρέσει.

Η ανάρτηση της Μαρίζας Ρίζου

«Ξυπολησιά, χωριάτικη, φίλοι, νησί, όλη μέρα παραλία μπάι μπάι μακιγιάζ και αγωνία, λάιβ, αγάπη, ηρεμία —> Καλοκαίρι. Καλό μήνα μωρέ, να μαστε καλά & παρέα!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαρίζα Ρίζου

«Η τηλεόραση έχει τον δικό της κόσμο που δεν είναι όμοιος με τον δικό μου!»

Την Μαρίζα Ρίζου αυτή τη σεζόν την απολαύσαμε σε έναν θα λέγαμε κόντρα ρόλο για εκείνη, αυτόν της τηλεόρασης, στην σωστή θέση ωστόσο μιας και είναι μία ικανότατη κριτής για το X- Factor, και όχι μόνο, αλλά και ο κατάλληλος άνθρωπος για να οδηγήσει κάποιον, στα σωστά μονοπάτια της μουσικής.

Το δικό της «αντίο» λοιπόν θέλησε να πει μετά τον μεγάλο τελικό του show, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας για μία χρονιά που πέρασε με ωραίες αναμνήσεις αλλά και κάποιες "κόντρες" όπως με τον Ηλία Ψινάκη.

«Το ταξίδι του xFactor τελείωσε πριν λίγες μέρες. Είχε ταραχή, ανασφάλεια και άγχος. Ταυτόχρονα είχε πολλή χαρά, μουσική, συμπόρευση, ουσία και πολύ πολύ γέλιο. Η τηλεόραση έχει τον δικό της κόσμο που σίγουρα δεν είναι όμοιος με τον δικό μου, ούτε θα γίνει και ποτέ. Όμως έμαθα σπουδαία πράγματα. Παρέα με τους 3 συνγνωμοδότες μου, το κάναμε όλο αυτό με τον δικό μας τρόπο.

Με ευγένεια, αγάπη, σεβασμό και μεγάλη αγκαλιά στα παιδιά. Θέλαμε να τους ξεαγχώσουμε, να είμαστε δίπλα τους και όχι απέναντί τους. Τους λέγαμε συνεχώς ότι αυτό που γίνεται εκεί είναι υπέροχο, αλλά δεν έχει σχέση με την πραγματική ζωή. Ότι θέλει κόπο, χρόνο και εμπιστοσύνη.

Ότι είναι άλλο τα views και άλλο το να σηκωθεί ένας άνθρωπος από το σπίτι του και να σου κάνει την τιμή να έρθει στο λάιβ σου. Ότι δε γίνεται τίποτα μέσα σε μια νύχτα και αυτό είναι υπέροχο και κανονικό. Είμαι περήφανη για όλα τα παιδιά.

Είμαι πιο πολύ περήφανη όμως που ο Άγγελος, ένα τόσο πανέμορφα ιδιαίτερο και ταλαντούχο πλάσμα, το 2022 αντιμετωπίστηκε με τόση αγάπη. Προσπάθησα να είμαι ένα ακόμα χέρι στην πλάτη του που θα τον ωθήσει να γίνει αυτό που πραγματικά είναι και όχι κάποιος που θα ετεροκαθορίζεται και θα δρα σύμφωνα με τη γνώμη και τις προσδοκίες άλλων ανθρώπων.

Ένα ελεύθερο ον δηλαδή. Ελπίζω να το κατάφερα έστω και στο ελάχιστο. Ο Άγγελος κέρδισε τη δεύτερη θέση και 50.000 ευρώ για να πληρώσει τις μουσικές σπουδές του.

Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους ανθρώπους της παραγωγής που γνώρισα. Λύδα Χατζηνικολάου, Γιάννη Μπίτσικα, είστε σπουδαίοι. Ευχαριστώ ακόμα και εκείνους με τους οποίους διαφέρουμε, γιατί μέσω της αντίστιξης επιβεβαίωσα ότι ο τρόπος που βλέπω τη ζωή μου αρέσει πολύ!

Τσίαρς στο τώρα, στο απρόβλεπτο, σε όσα μας φοβίζουν και μας ενθουσιάζουν τόσο ώστε να ξεβολευόμαστε και να βουτάμε με φόρα πάνω τους χωρίς να είμαστε σίγουροι για το που θα μας πάνε. Κύριοι, @steliosrokkos @michalis_stavento @xmastoras, αν γύριζα τον χρόνο πίσω θα έκανα ακριβώς τα ίδια μαζί σας και μόνο χωρίς να αλλάξω το παραμικρό.

Σας ευχαριστώ για όλα. Φίλοι μου, ευχαριστώ και όλους εσάς για την τόσο όμορφη ενέργεια που στέλνατε όλον αυτόν τον καιρό! Στο σκοτάδι, απαντάμε πάντα με φως. Τα είπε ο Καζαντζάκης».