Τούρτα με κρέπες και παγωτό ετοίμασε με τα χεριάκια του για την μητέρα του - Η έκπληξη του γιου της Ρουμελιώτη για τα γενέθλιά της

Τι γλυκιά κίνηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τούρτα με κρέπες και παγωτό ετοίμασε με τα χεριάκια του για την μητέρα του - Η έκπληξη του γιου της Ρουμελιώτη για τα γενέθλιά της

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δεν σταματά να μας δείχνει μέσω των social media πόσο πολύ αγαπάει και "λιώνει" για τον μικρό της γιο, αλλά και για τον σύντροφό της. Ήρθε η ώρα, όμως, να λάβει την αγάπη που δίνει πίσω, καθώς την Τετάρτη 3/8 ήταν τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε με τον πιο ωραίο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα, συγκέντρωσε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα μαζί σε κάποιο μαγαζί και έσβησαν όλοι μαζί τούρτα, με την ίδια να κρατά μπαλόνια στο χέρι, ενώ αργότερα το παιδί της, της έκανε την μεγαλύτερη έκπληξη φτιάχνοντας μία τούρτα με κρέπες και παγωτό, κάνοντας την μητέρα του να αισθάνεται πιο περήφανη και πιο γεμάτη από ποτέ.

Η έκπληξη του γιου της Ευδοκίας Ρουμελιώτη στα γενέθλιά της

«Άλλος ένας χρόνος… Πάμε δυνατά και για τα επόμενα...», έγραψε χαρακτηριστικά στην πρώτη της ανάρτηση.

Ευδοκία Ρουμελιώτη - γενέθλια

Και έπειτα προχώρησε σε μία δεύτερη: «Και το πάρτυ συνεχίζεται …είναι πολλά τα χρόνια , με αυτοσχέδια τούρτα από τα χεράκια του γιου μου!».

Ευδοκία Ρουμελιώτη

«Την πρώτη χρονιά...»

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πάμε Δανάη, την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 στην εκπομπή, που έκανε για πρώτη φορά δημόσια και ονομαστικά το δικό της metoo. Η ηθοποιός αυτή τη φορά θυμήθηκε τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά Θα βρεις το δάσκαλο σου, από την οποία τη γνώρισε σχεδόν όλο το τηλεοπτικό κοινό, στο ρόλο της Μαρίζας.

Γενικότερα οι αναμνήσεις της από τη σειρά είναι πάρα πολύ καλές με μοναδικό τρωτό σημείο την αμοιβή της κατά την πρώτη χρονιά προβολής. Σε κάθε περίπτωση όμως άνθρωπος της παραγωγής έλυσε το ζήτημα αυτό και έτσι η Ρουμελιώτη βρέθηκε στον δεύτερο κύκλο με τριπλασιασμένο μισθό.

«Ως βασική πρωταγωνίστρια της σειράς δεν αμείφθηκα καθόλου καλά, διότι αυτή τη σειρά δεν την πίστευε καθόλου το κανάλι. Εμένα ήταν η πρώτη μου δουλειά. Έπαιρνα ελάχιστα χρήματα την πρώτη χρονιά. Προς τιμήν του Στούντιο ΑΤΑ και του Βαγγέλη Κουτελιδάκη, τη δεύτερη χρονιά χωρίς να πω εγώ τίποτα, σχεδόν μου τριπλασίασαν τον μισθό μου», λέει χαρακτηριστικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη.