«40 μέρες χωρίς εσένα...» - "Τσακίζει" κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

«Μαζί σε όλα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«40 μέρες χωρίς εσένα...» -

Δεν έχει περάσει πολύ μεγάλο διάστημα από την ημέρα που η Δέσποινα Μοιραράκη αποχαιρέτησε για πάντα τον αγαπημένο της σύζυγο, Γιάννη Κοντούλη, ωστόσο την Πέμπτη 4/8 κλείνει 40 ημέρες μακριά του. Στο μνημόσυνο, μάλιστα, που πραγματοποιήθηκε μερικές ημέρες πριν, η ίδια ήταν απαρηγόρητη και τα οικεία της πρόσωπα την κρατούσαν διαρκώς για να μην καταρρεύσει.

Παρόλα αυτά, βρήκε τη δύναμη να εκφράσει μερικά λόγια για το άλλο της μισό, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πόσο σημαντικός ήταν και είναι για εκείνη, ενώ όλα μακριά του φαίνονται πιο δύσκολα.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για τον Γιάννη Κοντούλη

«40 μέρες χωρίς εσένα,14 χρόνια + 40 μέρες Μαζί με Εσένα. Με τον αντρούλη μου, με την αγάπη μου, με τον έρωτά μου ,με τον σύντροφο μου, με τον συνοδοιπόρο μου, ,με τον συμβουλάτορα μου, με τον προστάτη μου, με τον φίλο μου, με την παρεούλα μου, με τον Γιαννάκη μου, με την ΖΩΗ μου! μαζί σε όλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δέσποινα Μοιραράκη - Κοντούλης

Αγέλαστος στην θάλασσα - Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιώργου Μοιραράκη 2 περίπου μήνες μετά την απώλειά του

Ήταν 24/6 όταν ο πολυαγαπημένος σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από την ζωή, νικημένος πια από τον καρκίνο. Ο θάνατός του προκάλεσε τεράστια θλίψη και περισσότερο στην γυναίκα του αλλά και στον γιο της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργο.

Πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε και το μνημόσυνό του, με τον φωτογραφικό φακό του Youweekly να απαθανατίζει την οικογένεια σε τραγική κατάσταση.

Ωστόσο, τόσο η Δέσποινα Μοιραράκη όσο και ο γιος της προσπαθούν να προχωρήσουν τις ζωές του και να δεχτούν την νέα αυτή καθημερινότητα. Έτσι, ο φακός του Youweekly εντόπισε τον Γιώργο Μοιραράκη την ώρα που πήγαινε για μπάνιο στην θάλασσα, με τον ίδιο να έχει πετάξει τα μαύρα από πάνω του και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

undefined

undefined