Με θέα το απέραντο γαλάζιο και όλο νάζι στον φακό - Σούσουρο με την ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

Γεμίζει τις μπαταρίες της και το απολαμβάνει

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Με θέα το απέραντο γαλάζιο και όλο νάζι στον φακό - Σούσουρο με την ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας και χαλάρωσης βιώνει τον τελευταίο καιρό η Αγγελική Νικολούλη μαζί με την αγαπημένη της παρέα μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, μετά την αυλαία που έριξε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» για την φετινή τηλεοπτική σεζόν, αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να γεμίσει τις μπαταρίες της.

Μετά λοιπόν από το σπάνιο στιγμιότυπο που την βλέπουμε να τραγουδάει στην Πάρο, σειρά είχε μια ακόμη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή δημοσιεύοντας διάφορες αναρτήσεις.

Όπως θα δείτε παρακάτω, πόζαρε στον φακό της κάμερας χαμογελαστή, με επιμελώς ατημέλητα τα ξανθά της μαλλιά. Ωστόσο, η ίδια παραμένει άκρως εντυπωσιακή.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη

Ανάρτηση Αγγελικής Νικολούλη

Το άλλο πρόσωπο της Αγγελικής Νικολούλη - Χορεύει ζεϊμπέκικο και τραγουδάει σε βραδινή έξοδο

Μπορεί να έχετε συνηθίσει την Αγγελική Νικολούλη με το αυστηρό ύφος της, τις έξυπνες ατάκες της και τις αποκαλύψεις της στο Φως στο Τούνελ, ωστόσο εκτός εκπομπής, η έμπειρη παρουσιάστρια έχει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η εκπομπή της έριξε αυλαία για φέτος και έτσι η ίδια μαζί με τους συνεργάτες της, επέλεξαν ένα μαγαζί για να γιορτάσουν το τέλος της σεζόν καθώς και την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εκπομπή με τις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας (δείτε εδώ το ρεκόρ τηλεθέασης που σημείωσε).

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε από την έξοδό τους, η Αγγελική Νικολούλη φαίνεται να τραγουδάει και να χορεύει μαζί με τους συνεργάτες της.