''Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί'' - ''Έσταξε μέλι'' ο Μπογδάνος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

''Πρέπει να έχει ένα αξίωμα...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί'' - ''Έσταξε μέλι'' ο Μπογδάνος για την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» έδωσε το πρωινό της Παρασκευής 5/8 ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και δε θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί στην επικείμενη εκλογική του συνεργασία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου για την οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια. Φαίνεται να θεωρεί πως μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά εκλογικά ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να της δώσουν αξίωμα μέσα στο κόμμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Λατινοπούλου, που διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία λόγω των θέσεων της για την LGBTQ κοινότητα, αλλά και για τα κιλά της Δανάης Μπάρκα, ανακοίνωσε μέσω social media, πως πλέον ανήκει στο κόμμα Εθνική Δημιουργία που συστάθηκε από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, το Θάνο Τζήμερο και τον Φάηλο Κρανιδιώτη. Όπως είπε στο βίντεο της τους ενώνουν τρεις κοινές αξίες...

Τα πρώτα λόγια του Μπογδάνου μετά την ανακοίνωση της εκλογικής συνεργασίας με τη Λατινοπούλου

Είπε λοιπόν στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί»:

«Με την κα Λατινοπούλου συζητάμε, ζυμωνόμαστε, βρισκόμαστε σε μία ανταλλαγή απόψεων εδώ και πολύ καιρό. Εξέβαλε θετικά στη χθεσινή της ανακοίνωση για την οποία είμαι πολύ χαρούμενος. Οι νέοι Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι έχουμε φιλελεύθερα χαρακτηριστικά, συγκροτούμε έναν πυρήνα με φωνή, ορμή και δύναμη. Λίγοι άνθρωποι εκφράζουν τις αρχές και τις αξίες που ίσως έχει ξεχάσει η Νέα Δημοκρατία, τις οποίες εκφράζει η Αφροδίτη Λατινοπούλου τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω ότι θα πάμε μακριά μαζί» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Δεν απέκλεισε το γεγονός να έχει κάποιο αξίωμα η Αφροδίτη Λατινοπούλου στο κόμμα της «Εθνικής Δημιουργίας». «Πρέπει να έχει ένα αξίωμα και αυτό το συζητάμε εσωτερικά. Ενδεχομένως σύντομα να κάνουμε και μία ανακοίνωση».

Ερωτηθείς για κριτικές που έχει ασκήσει στο παρελθόν μέσω αναρτήσεών της η Αφροδίτη Λατινοπούλου, είπε πως «η Λατινοπούλου δεν έχει ποτέ καταφερθεί κατά κανενός», εκτιμώντας ότι, σε μια εποχή που δεν υπάρχουν φύλα, έθνη, θεός, το να λες τα πράγματα με το όνομά τους, είναι πράξη αντίστασης»

Οι πρώτες αντιδράσεις στο Twitter για τη νέα εκλογική συνεργασία: ''Πήγε στο κόμμα με τις λιγότερες τρίχες''

Μετά την ανακοίνωση της εισχώρησης της Λατινοπούλου στο κόμμα του Μπογδάνου πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν αυτή την είδηση στο Twitter, χλευάζοντας και τους δύο.

Μάλιστα, αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούν πως ταιριάζουν απόλυτα οι ιδεολογίες τους, γι' αυτό και δεν αποτέλεσε έκπληξη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της ίδιας σχετικά με τις τρίχες στο γυναικείο σώμα συσχετίζοντάς τες με την έλλειψη αυτών από το κεφάλι του πολιτικού.

Αφροδίτη Λατινοπούλου - Κωνσταντίνος Μπογδάνος

Αφροδίτη Λατινοπούλου - κόμμα

Αφροδίτη Λατινοπούλου

Αφροδίτη Λατινοπούλου - σχόλια

Αφροδίτη Λατινοπούλου - twitter

Αφροδίτη Λατινοπούλου - σχόλια στο twitter