Ξέπλεναν ένα ένα τα κουβαδάκια των παιδιών τους - Σε οικογενειακές στιγμές Οικονομάκου & Μιχόπουλος σε παραλία της Μυκόνου

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξέπλεναν ένα ένα τα κουβαδάκια των παιδιών τους - Σε οικογενειακές στιγμές Οικονομάκου & Μιχόπουλος σε παραλία της Μυκόνου

Πολλοί θα έλεγαν πως η Μύκονος αποτελεί αγαπημένο και σταθερό προορισμό για την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο, έχοντας χτίσει μια ξεχωριστή ρουτίνα στην περιοχή τους καλοκαιρινούς μήνες και κυρίως από τότε, που έγιναν γονείς.

Η ηθοποιός, προσπαθεί να τα συνδυάζει όλα, όμως προτεραιότητά της είναι να επισκέπτεται τα πρωινά κάποια παραλία του νησιού, έτσι ώστε να απολαμβάνουν το νερό τα παιδιά της και τα παιχνίδια στην άμμο.

Μια ανάλογη στιγμή, μετά τα νυχτοπερπατήματα, είχε η οικογένεια την Πέμπτη 4/8, αφού ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τους δύο γονείς να ξεπλένουν ένα ένα τα κουβαδάκια των παιδιών τους.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ξέπλεναν τα κουβαδάκια των παιδιών τους

Μιχόπουλος - Μύκονος
Οικονομάκου - Κουβαδάκια

Σούσουρο σε παραλία της Μυκόνου με την Οικονομάκου και τον Μιχόπουλο

Tour στα νησιά με άγνωστο τελικό προορισμό, βάρκα την αγάπη τους και χωρίς καμία διάθεση να γυρίσουν πίσω σύντομα! Μέχρι στιγμής η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππους Μιχόπουλος διανύουν το πιο ευτυχισμένο καλοκαίρι της κοινής τους ζωής στη Μύκονο, όπου τους συνάντησε ο φακός του YOU, και εσχάτως στην Ικαρία απ' όπου και ανεβάζουν ευτυχισμένα στιγμιότυπα με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου (δείτε τα εδώ).

Το ζευγάρι μπορεί να έχει αποκτήσει δύο παιδιά, και μόλις πρόσφατα βάφτισε τη δεύτερη κόρη του, Σιέννα-Ηλέκτρα, αλλά παραμένει full ερωτευμένο, κάτι που φαίνεται από τις... εκατέρωθεν εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας στις οποίες γίναμε μάρτυρες. Με αγκαλιές στην ξαπλώστρα και σούσι φορτίζουν τις μπαταρίες τους για τον χειμώνα με την ηθοποιό, επιχειρηματία και κριτή του Masked Singer πάντως να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της όσον αφορά το επόμενό της επαγγελματικό βήμα.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Όπως λέει, είναι πολύ νωρίς για ανακοινώσεις, αφού ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει στη βάση της. «Καφές μπροστά στη θάλασσα. Χωρίς παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, κουβάλημα. Πόσο ανάγκη το έχουμε όλες οι μανούλες αυτό; Απόλαυση!», ανέφερε την περασμένη εβδομάδα σε μήνυμά της, δείχνοντας πόσο εκτιμάει αυτές τις στιγμές ξεκούρασης.

Μύκονος Μιχόπουλος

Μύκονος Μιχόπουλος και Οικονομάκου