Ξανά μαζί 6 χρόνια μετά το τέλος του World Party - Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram

Θυμήθηκαν τα παλιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανά μαζί 6 χρόνια μετά το τέλος του World Party - Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram

Ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε ευρέως γνωστός στο κοινό μέσα από την ταξιδιωτική εκπομπή που παρουσίαζε με τον Γιώργο Μαυρίδη, World Party. Μπορεί όταν το σόου έφτασε στο τέλος του το 2016 οι δυο τους να χώρισαν τα τσανάκια τους, ωστόσο όπως φαίνεται με κάποιους συνεργάτες του και φίλους που γνώρισε μέσω αυτού, έχει κρατήσει επαφές.

Ο λόγος για τον Javier, έναν ψυχολόγο που είχαν γνωρίσει όταν είχαν ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή και ο οποίος τους ακολούθησε και στην Παταγονία, αλλά και στο Μεξικό. Ο ίδιος, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα και βρήκε τον παρουσιαστή, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Μύκονο και "θαμπώνει" τα σοκάκια του νησιού με την σύζυγό του, και έκατσαν να τα πουν και να θυμηθούν τα παλιά.

Ξανά μαζί μετά το World Party ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Javier

«Ο Javier ήρθε και πάλι Ελλάδα!!!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Οι δίδυμες είπαν την πρώτη τους λέξη - Δε μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυα του

Το ζεύγος Τανιμανίδη αφού έζησε αρχικά τον έρωτα του σε όλες τους εκφάνσεις, στη φάση αυτή έχει τη χαρά να απολαμβάνει την ύπαρξη των κορών του, οι οποίες από ότι φαίνεται ήρθαν στη ζωή για τους μαγέψουν.

Η οικογένεια αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Μύκονο, εκεί όπου με τη βοήθεια των γιαγιάδων τους, κάνουν διακοπές και παράλληλα ετοιμάζουν τη βάφτιση της Φιλίππα και της Αριάννα.

Αυτό που δεν περίμεναν να ζήσουν όμως στο νησί των ανέμων και τους έχει τρελάνει θετικά, είναι ότι οι μικρές λένε τις πρώτες τους λέξεις και συγκεκριμένα ο Σάκης, έκλαψε στο άκουσμα της λέξης ''Μπαμπά''.

«''Μπαμπά''! Κι έτσι απλά, με μια μόνο λέξη, οι κόρες μου κατάφεραν να με κάνουν να φορέσω κι εγώ πάνα…».