Της την έφερε για τα καλά - Το επικό τρολάρισμα του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Της την έφερε για τα καλά - Το επικό τρολάρισμα του Νίκου Κοκλώνη στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Νίκος Κοκλώνης αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με έναν φαντασμαγορικό τρόπο, ταξιδεύοντας δηλαδή στην Ίμπιζα για να παρτάρει με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι η Πηγή Δεβετζή και η Κατερίνα Καινούργιου. Πέρα, όμως, από τη διασκέδαση, φαίνεται πως κάποιοι δεν αφήνουν την φίλη του και παρουσιάστρια να ηρεμήσει και γι' αυτό ο ίδιος την τρόλαρε.

Πιο συγκεκριμένα, ο παραγωγός ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου ζούμαρε με το κινητό του στην Καινούργιου και την κορόιδευε με αστείο τρόπο για το γεγονός πως όλη την ώρα χτυπούν τα τηλέφωνά της και κάθε λεπτό μιλάει με κάποιο πρόσωπο.

Ο Νίκος Κοκλώνης τρόλαρε την Κατερίνα Καινούργιου

«Όλη μέρα, όλη νύχτα, κάθε δευτερόλεπτο», έλεγε γελώντας χαρακτηριστικά την ώρα που την βιντεοσκοπούσε από το προφίλ του.

«Εσύ το πλήρωσες;» - Έξαλλη η παρουσιάστρια με τα σχόλια για τις πλαστικές της στο instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει ένα αρκετά ενεργό προφίλ στο instagram και η αλήθεια είναι πως με αυτόν τρόπο μαθαίνουμε όλα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή, αφού η παρουσιάστρια δε θέλει να κρύβεται ούτε στα καλά της αλλά και ούτε στα δύσκολά της.

Αυτές τις ημέρες η ίδια κάνει διακοπές στη Μύκονο και από εκεί τη βλέπουμε να κάνει τα μπάνια της δημοσιεύοντας αρκετές φωτογραφίες με εκείνη. Μια λοιπόν, που δημοσίευσε με ένα φλοράλ φόρεμα, είχε ελαφρώς ανοιχτό μπούστο και αυτό στάθηκε αφορμή να κριθεί με ένα σχόλιο. Η Κατερίνα ωστόσο όχι μόνο απάντησε αλλά παραδέχτηκε για άλλη μια φορά, πως έχει κάνει πλαστική και δεν το θεωρεί κατακριτέο.

«Εσύ το πλήρωσες; Όχι… εγώ!!! Κι επίσης δεν το έχω κρύψει… πόσο σεξιστικό σχόλιο, ειδικά από Γυναίκα».

Κατερίνα ΚαινούργιουΚαινούργιου - Σχόλιο