Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

''Tι βλακείες ακούγονται;'' - Έξαλλη η Ζόζεφιν με τις φήμες που την ήθελαν να ζήτησε λεφτά για να δώσει αυτόγραφα σε συναυλία

Απάντησε μέσω Instagram

''Tι βλακείες ακούγονται;'' - Έξαλλη η Ζόζεφιν με τις φήμες που την ήθελαν να ζήτησε λεφτά για να δώσει αυτόγραφα σε συναυλία
News 06.08.2022 10:27
Από Γεωργία Σαμπαζιώτη

Μια φήμη έκανε το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες, καθώς κάποιος λογαριασμός αναπαρήγαγε στο instagram ότι η Ζόζεφιν σε συναυλία της στη Λήμνο, έδωσε δωρεάν τα πρώτα είκοσι αυτόγραφα και εν συνεχεία το μαγαζί απαιτούσε λεφτά. Όπως ήταν φυσικό οι followers άρχισαν να της ζητούν εξηγήσεις με την ίδια να δίνει εξοργισμένη απάντηση και να ενημερώνει ότι το μαγαζί ήδη κινείται νομικά εναντίον εκείνων που διαδίδουν τις φήμες.

Φαίνεται ότι η τραγουδίστρια έχει μπει στο στόχαστρο τον τελευταίο καιρό, αφού και πριν λίγο καιρό με αφορμή ένα σκηνικό που έγινε στα MAD VMA, όπου η ίδια και ο Αρσενάκος φαίνεται να έσπρωξαν ένα εργαζόμενο παιδί προκειμένου να έχει καθαρό πλάνο ο σκηνοθέτης κατά την απονομή του βραβείου της, πολλοί στράφηκαν εναντίον τους, όπως η Ναταλία Γερμανού και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τι απάντησε η Ζόζεφιν στις φήμες που τη θέλουν να ζήτησε λεφτά για αυτόγραφα

«Αυτή η φήμη που βγήκε στο Twitter ότι μετά το 20ο, αυτόγραφα, φωτογραφία υπάρχει χρέωση ισχύει στα live;» ήταν η ερώτηση από follower της, στην οποία η Ζόζεφιν απάντησε: «Τι βλακείες ακούγονται».

Στη συνέχεια ενημέρωσε ότι η το μαγαζί που φιλοξένησε το live της κινείται ήδη νομικά ενάντια σε αυτούς που διέδωσαν τις φήμες, ενώ συμβούλεψε τον κόσμο να μην πιστεύει ψεύτικους λογαριασμούς.

Η απάντηση της Ζόζεφιν στις φήμες για αυτόγραφα επί πληρωμεί σε συναυλίες της

Τι είχε απαντήσει για το σκηνικό με το σπρώξιμο στα MAD VMA και προκάλεσε αντιδράσεις

Η Ζόζεφιν λοιπόν μετά από τα πολλά αρνητικά σχόλια που δέχτηκε αποφάσισε να "σπάσει" τη σιωπή της και να απαντήσει. Ξεκαθάρισε λοιπόν πως το δεν έσπρωξε κανένα παιδί που δούλευε εκεί. Ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω της και δεν έπρεπε εκείνη την στιγμή να βρίσκεται μπροστά τους.

«Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα στο σπίτι μου. Είχα μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα και ψυχοφθόρα. Έχω λάβει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρνητικά μηνύματα σχετικά με το περιστατικό που έγινε στα Mad VMA και θέλω λίγο να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό το θέμα.

Σχετικά με αυτό που έγινε με το παλικάρι, θέλω να σας πω κάποιες αλήθειες και να καταλάβετε και τη δική μας πλευρά. Ξεκινώντας θέλω να πω ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μίλαγα άσχημα σε κάποιον εργαζόμενο ή σε κάποιον άνθρωπο που ήταν εκεί για να βγάλει το ψωμί του.

Θέλω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος, ήταν ο φίλος ενός καλλιτέχνη που καθόταν πίσω μου. Δεν έπρεπε να βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί πέρα. Η αλήθεια είναι ότι το παιδί αυτό έφερνε σουβλάκια και μπουκαλάκια νερό για να φάει αυτός ο καλλιτέχνης και εκείνη τη στιγμή έτυχε να γίνεται η απονομή του βραβείου μου.

Θέλω να ξανατονίσω λοιπόν ότι δεν ήταν κάποιο παιδάκι, δεν ήταν κάποιος εργαζόμενος. Αν ήταν κάποιος άνθρωπος που ήταν εκεί για το μεροκάματο, ήταν ο άνθρωπος που ήταν στην κάμερα που ήταν πάνω από έξι ώρες όρθιος και έπρεπε να έχει ένα καθαρό πλάνο γιατί πέρα από ένα Live ήταν και ένα τηλεοπτικό show» είπε σε βίντεο.

«Χαίρομαι που η σχέση μας βασίζεται στην ειλικρίνεια και θα αρκεστώ λέγοντάς σας πως στη ζωή μου έχω μάθει να σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και να λειτουργώ με ταπεινότητα. Δώστε φως και θα σας επιστραφεί», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Aυτή η κίνηση ήταν άκομψη» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ''έσφαξε'' με το γάντι τη Ζόζεφιν

«Δεν θέλω να είμαι επιθετική...» - Η Ναταλία Γερμανού ''έσφαξε'' με το γάντι Αρσενάκο και Ζόζεφιν

Share