''Αν δεν ξέρει τι κάνω μετά από 32 χρόνια στο χώρο...'' - Ξέσπασε ο Σεφερλής μετά τις δηλώσεις Λαζόπουλου

''Όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν...''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Αν δεν ξέρει τι κάνω μετά από 32 χρόνια στο χώρο...'' - Ξέσπασε ο Σεφερλής μετά τις δηλώσεις Λαζόπουλου

Συνέντευξη στη στήλη Secret παραχώρησε ο Μάρκος Σεφερλής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Λαζόπουλου προς το πρόσωπο του, καθώς ανέφερε ότι δε γνωρίζει τη σταδιοδρομία του, παρά μόνο ότι είναι κωμικός. Ο Σεφερλής αντέδρασε απαριθμώντας τα κατορθώματά του, ενώ μίλησε και για σκοπιμότητες πίσω από τις δηλώσεις του Λαζόπουλου.

Πρόσφατα μάλιστα κόπηκε η εκπομπή «Super Mammy» του κωμικού, καθώς έλαβε πολλές αρνητικές κριτικές λόγω των ''αστείων'' που περιλάμβαναν αναφορές σε βιασμούς και ομοφυλόφιλους. Επομένως ο ANT1 έκοψε την εκπομπή του Σεφερλή προτού ολοκληρωθεί, τον κράτησε ωστόσο στο κανάλι σε μονό ρόλο πλέον.

Η απάντηση του Σεφερλή στα ταπεινωτικά σχόλια του Λαζόπουλου

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε από την πλευρά του: «Αν ο Λαζόπουλος δεν ξέρει τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής ύστερα από 32 χρόνια στο χώρο αυτό, με δύο δικά του θέατρα, από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος, ένα καλοκαιρινό, το Δελφινάριο, κι ένα χειμερινό, το Περοκέ.

Με τηλεοπτικές εκπομπές σχεδόν όλη την εβδομάδα, με δύο θεατρικές παραστάσεις, διότι τώρα παίζεται και Σάββατο και Κυριακή θεατρική μου παράσταση στον ΑΝΤ1. Με παρουσιάσεις πρωινών εκπομπών, με τόσες εκπομπές που έχω κάνει τόσα χρόνια στην τηλεόραση, με 500 εκατομμύρια views στο Youtube και λίγα λέω, τι να πω; Οι θεατές, όμως, και όποιοι άκουσαν τη δήλωσή του καταλαβαίνουν για ποιο λόγο έγινε».

Οι δηλώσεις του Λαζόπουλου που είχαν προηγηθεί

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ''Super Κατερίνα'', ερωτηθείς για τον Σεφερλή ο πρώην παρουσιαστής του «Αλ Τσαντίρι» είπε:

«Δεν ξέρω καν τι κάνει ο Μάρκος Σεφερλής, ξέρω μόνο ότι ασχολείται με το είδος της κωμωδίας. Δεν έχω μελετήσει, ούτε τον έχω δει ούτε στο θέατρο ούτε κάπου αλλού», είχε πει στην Κατερίνα Καινούργιου.