Ονειρική βραδιά για τη Νίνα Λοτσάρη και τον σύντροφο της - Το τρυφερό φιλί μπροστά από την πισίνα

Ζει τον έρωτά της και δεν το κρύβει

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Ονειρική βραδιά για τη Νίνα Λοτσάρη και τον σύντροφο της - Το τρυφερό φιλί μπροστά από την πισίνα

Η Νίνα Λοτσάρη ζει τον έρωτά της μαζί με τον σύντροφό της Χρήστο και δεν φοβούνται να το δείξουν. Οι δυο τους παρ' ότι αποφεύγουν να εκθέτουν υπερβολικά τη σχέση τους κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις χέρι-χέρι και όπως όλα δείχνουν η σοπράνο έχει βρει τον άνθρωπό της μετά από τον χωρισμό από τον πατέρα των παιδιών της. Ανέβασαν μάλιστα και στο instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία από κάποια βραδινή τους έξοδο και τα σχόλια για το καυτό τους φιλί πήραν φωτιά.

Απ' ότι φαίνεται ο σύντροφός της Χρήστος Λεμονίδης έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη και την αγάπη των παιδιών της, αφού πρόσφατα τους είδαμε όλους μαζί σε κοινή εμφάνιση. Συγκεκριμένα η Λοτσάρη γιόρτασε τα γενέθλιά της σε παραλία και πόζαρε τόσο στην αγκαλιά του, όσο και μαζί με τις κορούλες της που υπεραγαπά.

Η νέα φωτογραφία της Νίνας Λοτσάρη με τον Χρήστο Λεμονίδη

Το φιλί της Νίνας Λοτσάρη με τον σύντροφό της Χρήστο Λεμονίδη

Πόσο κοντά είναι το ενδεχόμενο γάμου;

Η Νίνα Λοτσάρη διατηρεί πάνω από έναν χρόνο σχέση με τον επιχειρηματία Χρήστο Λεμονίδη και δηλώνει πιο ερωτευμένη από ποτέ (δείτε εδώ την πρώτη τους κοινή εμφάνιση). Μάλιστα, μιλώντας στην Real, η τραγουδίστρια και ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν θα έλεγε όχι σε έναν δεύτερο γάμο.

«Με τον Χρήστο βρεθήκαμε στις πιο δύσκολες εποχές που έχουμε ζήσει και από την πρώτη ημέρα σταθήκαμε ο ένας στον άλλον βράχος. Αυτό για εμένα έχει σημασία, όλα τα άλλα ο χρόνος θα τα φέρει. Ακόμα κι έναν δεύτερο γάμο.. Οι σχέσεις που δεν αγαπάς ρουτινιάζονται», είπε μεταξύ άλλων στην εφημερίδα.

Οι δυο τους ήρθαν κοντά κατά την διάρκεια της πανδημίας και περνούν πολύ χρόνο μαζί κάνοντας πράγματα που αγαπούν. «Αυτό το καλοκαίρι θα βρούμε χρόνο για ολιγοήμερες αποδράσεις. Αυτήν την περίοδο τρέχουν παράλληλα 3 διαφορετικά επαγγελματικά projects μου».

Έναν βήμα πριν τον γάμο η Νίνα Λοτσάρη με τον Χρήστο Λεμονίδη;