Άβαφη και ηλιοκαμένη: Όρθια πάνω σε χλιδάτο σκάφος και με αποκαλυπτικό μπικίνι η Ελένη Μενεγάκη

Απολαμβάνει τις διακοπές της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άβαφη και ηλιοκαμένη: Όρθια πάνω σε χλιδάτο σκάφος και με αποκαλυπτικό μπικίνι η Ελένη Μενεγάκη

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο και τα γύρω νησιά απολαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, ένα νησί το οποίο επισκέπτεται με κάθε ευκαιρία, μιας και είναι αγαπημένος προορισμός τόσο της ίδιας όσο και του Μάκη Παντζόπουλου και της οικογένειάς της (δείτε εδώ ένα βίντεο που κυκλοφορεί με την ίδια τις τελευταίες ώρες).

Η όμορφη παρουσιάστρια γεμίζει τις μπαταρίες της για του χρόνου και συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τις διακοπές της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας επιβεβαιώνει πόσο όμορφα περνά αυτό το καιρό, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ακόμα ένα καλοκαιρινό στιγμιότυπο, στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει πάνω σε ένα σκάφος, φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι κι ένα μαύρο ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Το φόντο μάλιστα από πίσω της είναι απλά ονειρικό, τόσο λόγω των βράχων που βλέπουμε, όσο και των καταγάλανων νερών.

Πάνω σε σκάφος η Ελένη Μενεγάκη

Πάνω σε σκάφος η Ελένη Μενεγάκη

Φωτογραφίες από το σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου στην Άνδρο

Η Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της εκπομπής της και ολοκληρώνοντας όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για Άνδρο μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, εκτός του Άγγελου Λάτσιου που κάνει διακοπές με την σύντροφό του και φίλους.

Κάθε καλοκαίρι αλλά και τα περισσότερα Σαββατοκύριακα η οικογένεια ταξιδεύει στο νησί, αφού ο σύζυγό της διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα - δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα βράδυ.

Η Ελένη λατρεύει να πηγαίνει στα Άχλα! Άλλωστε συχνά πυκνά δηλώνει πως είναι ο επίγειος παράδεισος της. Το σπίτι που μένουν είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος