Σοκαριστικό τροχαίο - Πρώην σύντροφος πασίγνωστης παρουσιάστριας χαροπαλεύει διασωληνωμένη

Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Σοκαριστικό τροχαίο - Πρώην σύντροφος πασίγνωστης παρουσιάστριας χαροπαλεύει διασωληνωμένη

Σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ενεπλάκη η πρώην σύντροφος της πασίγνωστης παρουσιάστριας Ellen DeGeneres, Anne Hecke, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της πάνω σε μια πολυκατοικία και αυτό εξερράγη με την ίδια μέσα. Αυτή τη στιγμή φέρει βαριά εγκαύματα σε όλο της το κορμί, ενώ βρίσκεται στην εντατική διασωληνωμένη δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Είναι το δεύτερο τροχαίο στο Hollywood μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού πρόσφατα και ο Jason Momoa συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα ευτυχώς τον ελαφρύ τραυματισμό του. Τα πλάνα ωστόσο που κυκλοφόρησαν από τη στιγμή της ανατροπής του οχήματός του είναι σοκαριστικά.

Τι μεταδίδουν τα ξένα μέσα για τη βαριά νοσηλεία της πρώην της Elen DeGeneres

Η 53χρονη υπέστη φρικτά εγκαύματα κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης. Οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να την ανασύρουν από τις άμορφες μάζες του αυτοκινήτου. Οι εικόνες που μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα είναι σοκαριστικές από το καμένο όχημα που επέβαινε η ηθοποιός.

Επιπλέον, νωρίτερα από το ατύχημα η Heche καταγράφηκε σε στιγμιότυπο που δείχνει ένα μπουκάλι βότκας να κάθεται στην ποτηροθήκη του αμαξιού. Όπως έγινε γνωστό, η Heche μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα και διασωληνώθηκε.

Ποια είναι η Έλεν Ντι Τζένερις

Η Έλεν ΝτιΤζένερις είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Παρουσίαζε το talk show The Ellen DeGeneres Show από το 2003 έως το 2022.

Η ΝτιΤζένερις έχει παρουσιάσει τα Βραβεία Όσκαρ το 2007, τα Βραβεία Όσκαρ το 2014 και τα Βραβεία Έμμυ. Ως ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες Mr. Wrong (1996), EDtv (1999) και The Love Letter (1999) και έχει δανείσει τη φωνή της στη Ντόρι στην ταινία κινουμένων σχεδίων Ψάχνοντας τον Νέμο (Finding Nemo, 2003) της Disney-Pixar, για την οποία κέρδισε Saturn Award β' γυναικείου ρόλου και είναι η πρώτη και η μοναδική φορά που ερμηνεία φωνής βραβεύτηκε με Saturn Award.

Ήταν κριτής στο American Idol για μία χρονιά και έχει πρωταγωνιστήσει σε δύο κωμικές σειρές, στο Ellen από το 1994 μέχρι το 1998 και στο The Ellen Show από το 2001 μέχρι το 2002. Κατά τη διάρκεια της τέταρτης σεζόν του Ellen το 1997, η ΝτιΤζένερις παραδέχτηκε ότι είναι λεσβία σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ.

Λίγο αργότερα, ο χαρακτήρας της, Έλεν Μόργκαν επίσης παραδέχτηκε στο θεραπευτή της που υποδύθηκε η Γουίνφρεϊ ότι είναι ομοφυλόφιλη. Η Έλεν λόγω της δήλωσης της έχασε την δουλεία της, μετά από κάποια χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο και πλέον έχει μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές. Η Έλεν εκτός από τις ξεκαρδιστικές εκπομπές που κάνει έχει βοηθήσει πολύ τη ΛΟΑΤ κοινότητα. Πλέον θεωρείται η πιο επιτυχημένη ομοφυλόφιλη σε όλο το κόσμο. Από το 2008 είναι νυμφευμένη με την Πόρσια ντε Ρόσι, ηθοποιό και μοντέλο αυστραλιανής καταγωγής. Η Έλεν έχει δηλώσει πως δεν επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά.

Έχει κερδίσει 13 Έμμυ και πολλά άλλα βραβεία για τη δουλειά της σε φιλανθρωπικούς σκοπούς ενώ έχει βρεθεί τρεις φορές υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα.