Δεν χάνει παράσταση για παράσταση - Η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη στην Επίδαυρο

Τον στηρίζει όσο δεν πάει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν χάνει παράσταση για παράσταση - Η Δέσποινα Βανδή στην αγκαλιά του Βασίλη Μπισμπίκη στην Επίδαυρο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή πέρασαν μερικές ξέγνοιαστές στιγμές σε μία μικρή βίλα στην εξοχή, όμως οι υποχρεώσεις του ηθοποιού δεν έχουν σταματήσει, με αποτέλεσμα την επιστροφή του ζευγαριού στην Αθήνα για την παράσταση στην οποία έπαιζε στις 5/8 ο ίδιος, Αντιγόνη, στην Επίδαυρο.

Φυσικά, η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του και αφού οι ηθοποιοί έριξαν αυλαία, εκείνη έτρεξε στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε με τον καλό της. Και οι δύο είναι φουλ μαυρισμένοι, με εκείνη να φοράει ένα μακρύ χακί και μάλιστα σατέν φόρεμα, έχοντας ένα διακριτικό μακιγιάζ και μία ανάλαφρη μπούκλα στα μαλλιά της που, παρεπιπτόντως, έχουν ανοίξει πολύ από τον ήλιο.

Δεν φορούσε πολλά κοσμήματα, παρά μόνο κρίκους στα αυτιά και ένα κολιέ στον λαιμό της. Ο σύντροφός της από την άλλη πλευρά, ήταν ντυμένος στα μαύρα.

Η Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή

Βασίλης Μπισμπίκης

«Ξεπέρασαν τα όρια έγιναν σχεδόν χυδαίοι...»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης - ο οποίος πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά - παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 7/7. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, αλλά τον γιο του. Αναφέρθηκε, επίσης, στην αντίδραση του στο σχολείο και τον στρατό, την αυτοκαταστροφή και τις εξαρτήσεις.

Για τα προσωπικά του ζωή, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει πως είναι καλά και δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι ζει μία «φυσιολογική ζωή».

«Είμαι και εγώ ένας κανονικός άνθρωπος, όπως όλοι, θα κάνω τη ζωή μου, χωρίς τον φόβο του πως με βλέπουν οι άλλοι. Ποτέ δεν πούλησα κάτι διαφορετικό απ’ αυτό που είμαι, θα ανεβάσω φωτογραφίες, θα βγω έξω, θα φιληθώ σε ένα μπαρ, θα πάω στα μπουζούκια. Δεν θα ήθελα να ζω με το φόβο να βγω έξω και να σκέφτομαι μην με τραβήξουν μια φωτογραφία» και συμπλήρωσε σχετικά με τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, ο πυρήνας, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε & τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή.

Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα – ίσα με μαγνήτισε η λάμψη της. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι».

«Ο γιος μου, Μιχάλης, είναι 9,5 ετών, του έχω τρομερή αδυναμία. Θέλω να έχει την αποδοχή και την αγάπη των γονιών του, όσο μεγαλώνει. Ο γιος μου είναι σε μια ηλικία που θα μπορούσε κάτι να διαβάσει ή να ακούσει στην τηλεόραση, αλλά δε νομίζω ότι το κομμάτι του παιδιού το σεβάστηκε κανείς.

Θέλω ο Μιχάλης να είναι ανοιχτός μαζί μου, να μη φοβάται να μου πει το οτιδήποτε, είναι ευαίσθητα θέματα, αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής. Ακόμη κι αν τον ενοχλήσει η αλήθεια, νομίζω ότι στο μέλλον θα αισθανθεί καλά που είχε έναν άνθρωπο που του έλεγε την αλήθεια», εξομολογήθηκε μιλώντας για τον γιο του και τη σχέση τους.

Τέλος, αναλύοντας το όνειρό του αποκάλυψε ότι «θα ήθελα κάποια στιγμή να φτιάξω ένα μικρό σπίτι στην Κρήτη, στη θάλασσα, να κολυμπάω και να κάνω παρέα με τους φίλους μου τους βοσκούς στα κονάκια το όνειρό μου «πέρασε», τουλάχιστον το σπίτι δίπλα στη θάλασσα εγκρίθηκε».