Χωρίς τον Κώστα Καραμανλή στο πλευρό της - Η Νατάσα Παζαΐτη με maxi φόρεμα και έντονο μακιγιάζ στην Επίδαυρο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς τον Κώστα Καραμανλή στο πλευρό της - Η Νατάσα Παζαΐτη με maxi φόρεμα και έντονο μακιγιάζ στην Επίδαυρο

Η Νατάσα Παζαΐτη δεν συνηθίζει να βρίσκεται στα φλας των δημοσιογράφων και γενικότερα στα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα χωρίς τον σύζυγό της, Κώνσταντίνο Καραμνλή. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε στην Επίδαυρο, το βράδυ της Παρασκευής 5/8.

Η ίδια βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση "Αντιγόνη" και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το μακρύ φόρεμα που φορούσε, καθώς είχε πάνω του κόκκινο, λευκό και μαύρο χρώμα, ένας συνδυασμός που δεν μπορεί να είναι λάθος.

Φορούσε, μάλιστα, χρυσά κοσμήματα στο κεφάλι, στα χέρια αλλά και στον λαιμό της, ενώ είχε έντονο μακιγιάζ στα μάτια με μολύβι, αλλά απαλό κραγιόν στα χείλη της.

Η εντυπωσιακή Νατάσα Παζαΐτη στην Επίδαυρο

Νατάσα Παζαΐτη

Πως να αντιγράψεις ένα από τα look της εύκολα και οικονομικά

Στην τιμητική εκδήλωση - συναυλία για τον Σταύρο Ξαρχάκο στο Άλσος Περιστερίου, συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr τη Νατάσα Παζαΐτη, με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Καραμανλή τη Δευτέρα 11/07/2022.

Εμφανίστηκε με μία φούξια σατέν μακρυμάνικη μπλούζα, συνδυασμένη με ένα λευκό παντελόνι μέχρι τον αστράγαλο, λευκή τσάντα και λευκά σανδάλια με χαμηλό τακούνι. Πολύ κομψή εμφάνιση! Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της ήταν πολύ όμορφα.

Κωνσταντίνος Καραμανλής-Νατάσα Παζαΐτη

Πάντα είναι καλοντυμένη, γι' αυτό θα σου δείξω πως μπορείς να αντιγράψεις το ντύσιμο της από το Mango πολύ οικονομικά.

Για να προσεγγίσεις την εμφάνιση της, θα επιλέξεις μία φούξια σατέν μπλούζα με κουμπιά, σαν αυτή της Νατάσας Παζαΐτη, που θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία, στην αριστερή εικόνα. Βρίσκεται στα 39,99 € και είναι διαθέσιμη και σε μωβ χρώμα. Θα το συνδυάσεις με το λευκό παντελόνι που θα δεις στην δεξιά εικόνα, το οποίο κοστίζει 19,99 € και είναι διαθέσιμο και σε μαύρο χρώμα.

Mango μπλούζα - παντελόνι

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για την μπλούζα.

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για το παντελόνι.

Για να ολοκληρώσεις αυτό το look θα επιλέξεις λευκά σανδάλια με χαμηλό τακούνι και λευκή τσάντα ώμου. Η τιμή των πέδιλων είναι 39,99 €, ενώ της τσάντας 22,99 € και είναι διαθέσιμη σε άλλα 3 χρώματα.

Mango αξεσουάρ

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για τα πέδιλα.

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για την τσάντα.

Δες εδώ πως να αντιγράψεις ακόμη ένα look από Mango, αυτό της Χριστίνας Μπόμπα.