Το σπίτι του γέμισε ευτυχία - Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη και το μήνυμα της Χοψονίδου

Οι ευχές που τον έκαναν να «λυγίσει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το σπίτι του γέμισε ευτυχία - Η συγκινητική ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη και το μήνυμα της Χοψονίδου

Ο Βασίλης Σπανούλης γιόρτασε τα γενέθλιά του, την Κυριακή 7 Αυγούστου και έτσι πέρασε όλη την ημέρα μαζί με την υπέροχη οικογένειά του, την Ολυμπία Χοψονίδου και τα 6 τους παιδιά.

Μπορεί η σύζυγός του να του ευχήθηκε με μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους (δείτε την εδώ), ωστόσο του είχε ετοιμάσει και μία πολύ ξεχωριστή έκπληξη για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα.

Η ανάρτηση του Βασίλη Σπανούλη και η έκπληξη της Ολυμπίας Χοψονίδου

Συγκεκριμένα, τα παιδιά του καθώς και η ίδια, του ετοίμασαν μία υπέροχη κάρτα, στην οποία ο καθένας έγραψε μία ευχή. Ανάμεσα στα λόγια που ξεχώρισαν φυσικά ήταν η ευχή που έστειλε η Ολυμπία Χοψονίδου στον αγαπημένο της.

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, κολόνα του σπιτιού μας, βράχε της ζωής μας, στήριγμα της κάθε μέρας μας. Χρόνια πολλά αισιοδοξία της ζωής μας, θαρραλέε άντρα μου. Χρόνια πολλά στον καλύτερο σύζυγό του κόσμου. Εύχομαι τα επόμενα 40 χρόνια, ακόμα καλύτερα και ευτυχισμένα. Σ' αγαπώ πολύ, Ολυμπία», του έγραψε η αγαπημένη του σύζυγος.

Βασίλης Σπανούλης γενέθλια

Το σπίτι που στεγάζουν τον έρωτά τους Χοψονίδου - Σπανούλης

O Bασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έχουν φτιάξει μια όμορφη οικογένεια και τα έξι τους παιδάκια είναι αυτά, που συμπλήρωσαν την ευτυχία τους. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και πάντα βρίσκει χρόνο να κάνει πράγματα είτε οι δύο τους είτε όλοι μαζί.

Αυτή την περίοδο, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το μόνο σίγουρο είναι πως όπου και να πάνε πρέπει να υπάρχει πολύς χώρος μιας και όλοι μαζί είναι 8 άτομα. Για τον λόγο αυτό και το οίκημα, που μένουν είναι πολλών τετραγωνικών, με μεγάλους καναπέδες. Γενικά επικρατούν τα μπλε χρώματα και το ξύλο ενώ βλέπουμε κάθε επιφάνεια να είναι στρωμένη με χαλιά, για να παίζουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τα παιδιά τους.

Ολυμπία Χοψονίδου σπίτι παιδιά

Ολυμπία Χοψονίδου Βασίλης Σπανούλη σπίτι

Ολυμπία Χοψονίδου Σπανούλης σπίτι

Βασίλης Σπανούλη σπίτι