Τους κοιτούσε όλη η παραλία της Μυκόνου - Ο Σρόιτερ με κοιλιακούς φέτες και η Μπούκη με νέον φούξια μαγιό

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τους κοιτούσε όλη η παραλία της Μυκόνου - Ο Σρόιτερ με κοιλιακούς φέτες και η Μπούκη με νέον φούξια μαγιό

Ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη έχουν ως σίγουρα ως αγαπημένο τους προορισμό τη Μύκονο, αφού το καλοκαίρι αλλά και πολλές φορές μέσα στο χρόνο τους εντοπίζει ο φακός στο νησί των ανέμων.

Πρόσφατα ωστόσο η σύζυγος του παρουσιαστή βρέθηκε στην Πάρο να κάνει τα μπάνια της με πολύ γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης, με την οποία διατηρεί χρόνια πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ο αποκλειστικός φακός όμως του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι ξανά την Κυριακή 7/8 σε παραλία της Μυκόνου, με τον Σρόιτερ να κλέβει την παράσταση με το κορμί του και η γυναίκα του με το εντυπωσιακό μπικίνι της.

Η Ιωάννα Μπούκη και ο Αντώνης Σρόιτερ στη Μύκονο

Σρόιτερ - Μύκονος

Μπούκη - Μύκονος

Οι τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται η Μπούκη

Η Ιωάννα Μπούκη εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής Happy Day και έκανε μία νέα αποκάλυψη για το GNTM 5. Η παραγωγή του ριάλιτι μόδας της έκαναν πρόταση για να συμμετέχει στο σόου, εκείνη, όμως, αρνήθηκε.

Η ίδια ανέφερε πως μόλις έγινε η πρόταση πέρασαν διάφορες σκέψεις από το μυαλό της, με κυρίαρχες τις αρνητικές, διότι θεωρεί πως είναι πολύ μεγάλη για να συμμετέχει, ενώ μίλησε με χιουμοριστικό τρόπο για την αντίδραση του συντρόφου της, Αντώνη Σρόιτερ.

«Μου έγινε πρόταση να μπω στο σπίτι του GNTM. Μάλλον δεν ήταν πρωταπριλιάτικο. Λέω, “τι δουλειά έχω εγώ τώρα στα γεράματα, με δυο παιδιά, μοντέλο, παντρεμένη…”, μου έκανε λίγο εντύπωση. Στην αρχή και εγώ κάτι άλλο νόμιζα. Λέω, “για επίδοξο μοντέλο;”. Νομίζω και ηλικιακά αλλά και η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπουν αυτό το πράγμα» είπε χαρακτηριστικά.

Και η απάντηση για την άποψη του δημοσιογράφου συζύγου της ήταν: «Ε καλά, λες να μου είπε πήγαινε; Εδώ δε με άφησε στο Survivor να πάω», παρόλο που φαίνεται πως θα το ήθελε, αν σκεφτούμε όσα είχε αναφέρει στην Ανθή Σαλαγκούδη για την δική της συμμετοχή.