Με μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κίρκη μετά την επανασύνδεση με τον Αδαμαντίδη

Φανερά ανανεωμένη μετά τα όσα συνέβησαν

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Με μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κίρκη μετά την επανασύνδεση με τον Αδαμαντίδη

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι απασχόλησε αρκετά την επικαιρότητα, μετά την καταγγελία της στον σύντροφό της για κακοποίηση και ξυλοδαρμό. Ο λόγος για την Βαρβάρα Κίρκη και τον Θέμη Αδαμαντίδη, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι και πάλι μαζί μετά από όλα όσα είδαν το φως, σχετικά με τα όσα είχε καταθέσει η ίδια σε βάρος του πριν λίγο καιρό και τα πήρα πίσω.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Βαρβάρας Κίρκη μετά την επανασύνδεσή

Πάντα λαμπερή και απαστράπτουσα, ο φωτογραφικός φακός τη απαθανάτισε στο Δελφινάριο, και η αλήθεια είναι πως μαγνήτισε όλα τα βλέμματα πάνω της, με το αποκαλυπτικό φόρεμά της, το οποίο τονίζει την σιλουέτα της και αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της!

Με μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα η Κίρκη μετά την επανασύνδεση με τον Αδαμαντίδη

Το σύνολο επέλεξε να απογειώσει με ένα ανοιχτό κόκκινο κραγιόν, και με ένα ζευγάρι ψηλές γόβες σε γήινη απόχρωση ώστε να ισορροπεί ανάμεσα σε ένα καλό look αλλά και ταυτόχρονα πιο simple για την περίσταση.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κίρκη μετά την επανασύνδεση με τον Αδαμαντίδη

Ο Αδαμαντίδης απαντάει πρώτη φορά για το βίντεο ντοκουμέντο με την Κίρκη

Στο στόχαστρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό σε βάρος της. Για την υπόθεση μεταξύ των δύο θα αποφανθεί η δικαιοσύνη, μέχρι τότε όμως και οι δύο πλευρές κάνουν δηλώσεις στα κανάλια.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη με την οποία εξηγούσε τη δίκη του θέση σχετικά με τα όσα λέγονται και γράφονται. Σε ό,τι αφορά, όμως το επίμαχο βίντεο που δεν δείχνει το κεφάλι του, ωστόσο θεωρούν πως εκείνος είναι ο άνδρας, που κλωτσάει την Κίρκη δε θέλησε να απαντήσει ο τραγουδιστής για το αν τελικά απεικονίζεται ο ίδιος.