Το επιλέγει κάθε χρόνο για τις διακοπές του - Το ξεχωριστό δωμάτιο του Άγγελου Λάτσιου στο Όναρ με την ιδιωτική πισίνα

Βίντεο από το εσωτερικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το επιλέγει κάθε χρόνο για τις διακοπές του - Το ξεχωριστό δωμάτιο του Άγγελου Λάτσιου στο Όναρ με την ιδιωτική πισίνα

Η Άνδρος αποτελεί το πλέον αγαπημένο νησί της Ελένης Μενεγάκη. Κάθε χρόνο, η παρουσιάστρια, με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα, ταξιδεύουν στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων για να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Ο Άγγελος Λάτσιος έχει μεγάλη αδυναμία στην Άνδρο και φυσικά όποτε την επισκέπτεται, επιλέγει να μείνει στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο Ματέο Παντζόπουλος στα Άχλα, το Όναρ.

Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που τον έχουμε δει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στιγμιότυπα από το πανέμορφο ξενοδοχείο.

Ο ίδιος μάλιστα περνάει και πολλές φορές τις διακοπές του στην Άνδρο με την αγαπημένη του σύντροφο, Γαία Μερκούρη (δείτε εδώ κοινά στιγμιότυπα), η οποία έχει αναλάβει να βοηθήσει τον Ματέο Παντζόπουλο, στην προώθηση του ξενοδοχείου (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Το δωμάτιο που επιλέγει στο Όναρ ο Άγγελος Λάτσιος

Σε μία από τις αναρτήσεις που έχει κάνει ο Άγγελος Λάτσιος από το μαγευτικό ξενοδοχείο στα Άχλα, έχει δείξει και το δωμάτιο στο οποίο μένει, το οποίο μάλιστα, διαθέτει ιδιωτική πισίνα.

Άγγελος Λάτσιος Onar

Βίντεο από το συγκεκριμένο δωμάτιο δημοσίευσε πριν από μερικές μέρες και ο επίσημος λογαριασμός του Όναρ στο Instagram, μέσα από το οποίο μπορείτε να δείτε και τον εσωτερικό χώρο.

Πόσο κοστίζει μία βραδιά στο Όναρ

Η σεζόν για την ξενοδοχειακή μονάδα ξεκινά κάθε χρόνο κατά τον Μάϊο και κατεβάζει ρολά τον Οκτώβρη. Τα έσοδα - αν μας ρωτάτε - είναι παραπάνω κι από καλά αν σκεφτεί κανείς πόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο.

Με μια γρήγορη αναζητούσαλα ανακαλύψαμε πως η πιο ακριβή βίλα στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο για μια νύχτα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου κοστίζει 610 ευρώ για 2 άτομα.

Για να το οριοθετήσουμε, αναφερόμαστε για την Sunrise Βίλα με ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα. Όπως αναγράφεται στο επίσημο site του ξενοδοχείου είναι ιδανική για παρέες φίλων, ζευγάρια ή οικογένειες με παιδιά με θέα στο αγρόκτημα του Onar και την παραλία της Άχλα.

  • Μέγεθος: 75 τ.μ.
  • Κρεβάτια: 1 μεγάλο διπλό, 2 χτιστοί καναπέδες
  • Αριθμός Ατόμων: Μέχρι 4 ενήλικες ή 2 ενήλικες και 2 παιδιά
  • Χώροι: Καλαίσθητο καθιστικό με ξεχωριστό υπνοδωμάτιο, μικρή κουζίνα, δυο μπάνια, βεράντα με πέργκολες και θέα στη θάλασσα, ιδιωτική πισίνα.

Οι τιμές περιλαμβάνουν καθημερινή υπηρεσία καθαρισμού, παραδοσιακό ελληνικό πρωινό καθώς και όλους τους τρέχοντες νόμιμους φόρους.

Μέγιστη χωρητικότητα

Επιτρέπονται έως 4 άτομα - Μέγιστος αρ. ενηλίκων: 2

Πολιτική παιδιών

Τα βρέφη έως 2 ετών μπορούν να φιλοξενηθούν σε βρεφικές κούνιες χωρίς επιπλέον χρέωση.

Υπάρχει η δυνατότητα διαμονής 2ου παιδιού με επιπλέον χρέωση.

Όναρ

Όναρ ξενοδοχείο Άνδρος

Όναρ Ελένη Μενεγάκη

Όναρ τιμές

Εννοείται πως υπάρχουν και πιο οικονομικές βίλες για την ίδια περίοδο ...