«Θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι...» - Στιγμές ευτυχίας για τη Ρένα Μόρφη

Η ανακοίνωση που έφερε χαμόγελα ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι...» - Στιγμές ευτυχίας για τη Ρένα Μόρφη

Λίγο μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και το φινάλε της εκπομπής «Μουσικό Κουτί», την οποία και παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Αφού πέρασε από την πανέμορφη Σίφνο (δείτε εδώ φωτογραφίες της χωρίς ίχνος μακιγιάζ), η τραγουδίστρια είναι έτοιμη για τις εμφανίσεις της στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μία από αυτές λοιπόν θα πραγματοποιηθεί και στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, για να κλείσει το καλοκαίρι με τον πιο όμορφο τρόπο.

Η ανακοίνωση για τη Ρένα Μόρφη

«Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον Ιούνιο που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η @renamorfi θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι μας με μια μοναδική εμφάνιση στο ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία με αέρα άλλης εποχής, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το πρόσφατο single της ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Μια μοναδική συναυλία στο υπέροχο ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ στον Πειραιά, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ρένα Μόρφη συναυλία Βεάκειο

Η Ρένα Μόρφη στην παραλία

Ανάμεσα στις εμφανίσεις της, η Ρένα Μόρφη απολαμβάνει και τις διακοπές της δίπλα στη θάλασσα μαζί με το σύζυγό της Ορέστη Φαληρέα. Προσπαθεί όσο μπορεί να γεμίζει τις μπαταρίες της με σκοπό τη συνέχιση της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαρε εντελώς αμακιγιάριστη και χωρίς φίλτρα στην παραλία.

Η Ρένα Μόρφη είναι συχνή χρήστης των social media και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή (όπως από το σπίτι της) αλλά και τα επαγγελματικά της.

Ρένα Μόρφη μαγιό