Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Καβάλα στα άλογα - Παναγιώταρου και Σχίζας έκαναν ιππασία μέσα σε θάλασσα με φόντο ηλιοβασίλεμα

Το ζουν!

Καβάλα στα άλογα - Παναγιώταρου και Σχίζας έκαναν ιππασία μέσα σε θάλασσα με φόντο ηλιοβασίλεμα
News 08.08.2022 13:48
Από Ελένη Μήτση

H σχέση του Στάθη Σχίζα με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, με το ζευγάρι να ζει έναν απόλυτα καλοκαιρινό και φλογερό έρωτα στα ελληνικά νησιά, που επισκέπτονται αλλά και στην πόλη, όπου ζουν.

Αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην Κω, μετά το κοινό ταξίδι στον τόπο καταγωγής του μοντέλου, με τα μπάνια στις παραλίες του νησιού και τις εξόδους σε νυχτερινά μαγαζιά να είναι αναπόσπαστο κομμάτι από την καθημερινότητα τους. Μια δραστηριότητα όμως που έκαναν οι δύο τους την Κυριακή 7/8 ζήλεψαν πολλά ερωτευμένα ζευγάρια, αφού έκαναν ιππασία μέσα σε παραλία με το ηλιοβασίλεμα από πίσω τους.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε ιππασία με τον Στάθη Σχίζα μέσα σε θάλασσα στην Κω

«Σκεφτόμαστε να...»

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησαν δηλώσεις στην κάμερα του ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των όσων είπαν, αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν σχετικά με το επόμενο βήμα της σχέση τους, που συζητιέται ιδιαίτερα.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένο και χαρούμενο, που είναι ξανά μαζί μετά από τόσους μήνες απόστασης, που είχαν. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι θα βιαστούν να κάνουν κινήσεις, που αφορούν στη σχέση τους και με πρώτο βήμα να είναι η συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο είναι σε φάση, που ψάχνουν σπίτι.

«Μόνο καλά πράγματα φαντάζομαι για αυτό το κορίτσι». «Σκεφτόμαστε να συγκατοικήσουμε. Ο Στάθης πριν μπει στο παιχνίδι άφησε το σπίτι του, είμαι σε φάση που κι εγώ ψάχνω σπίτι οπότε θα μείνουμε στο ίδιο» αποκάλυψαν.

«Θα είχε πολύ πλάκα να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί με τον Στάθη», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Κάνουμε εκπομπή κάθε μέρα στο σπίτι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τον έπεισε να το κάνει και αυτό - Ημίγυμνοι στο κρεβάτι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας

1.890 ευρώ κοστίζει η μικρή τσάντα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου - Τι φόρεσε στα μπουζούκια στο πλευρό του Στάθη Σχίζα

Share