Μετά το MasterChef αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στο "γυαλί" - Που θα δούμε τον Λευτέρη Λαζάρου την νέα σεζόν

Δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μετά το MasterChef αποφάσισε να επιστρέψει ξανά στο

Μετά από την ανακοίνωση του Open για την "απόκτηση" ενός από τους καλύτερους δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης, ίσως πρέπει να περιμένουμε και σχετική ανακοίνωση για τον γνωστό σεφ Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος φημολογείται πως μετά το MasterChef επιστρέφει στην τηλεόραση!

Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Λευτέρης Λαζάρου;

Πιο συγκεκριμένα ο πασίγνωστός μάγειρας, ακούγεται πως ετοιμάζεται για την πρώτη του συμμετοχή σε καθημερινή εκπομπή, και όπως αναφέρει η "Real Life”, φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να πει το "ναι” στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει το Open με παρουσιάστρια την Ίνα Ταράντου.

Η εκπομπή θα παρουσιάζει εικόνες απ' όλη την Ελλάδα, προωθώντας την επιχειρηματικότητα και τον τουρισμό, αλλά και τοπικά προϊόντα που θα μαγειρεύονται επιτόπου.

Που θα δούμε τον Λευτέρη Λαζάρου την νέα σεζόν

Λίγα λόγια για τον Λευτέρη Λαζάρου

Ο Λευτέρης Λαζάρου (1952, Πειραιάς) είναι γνωστός Έλληνας αρχιμάγειρας. Είναι κυρίως γνωστός ως ο πρώτος Έλληνας σεφ που βραβεύτηκε με αστέρι Michelin, και ως ένας από τους κριτές στις πρώτες δύο σεζόν του δημοφιλούς τηλεοπτικού διαγωνισμού Masterchef Greece. Ειδικεύεται στην μοντέρνα Ελληνική κουζίνα, και συγκεκριμένα στα θαλασσινά, ενώ θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και βραβευμένους Έλληνες μάγειρες.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1952. Ο πατέρας του εργαζόταν ως μάγειρας σε καράβι, και από την ηλικία των 15, άρχισε να δουλεύει στην κουζίνα του πατέρα του.

Τον Οκτώβριο του 1987, άνοιξε το εστιατόριο θαλασσινών Βαρούλκο στο λιμάνι του Πειραιά. Το 2002, το μαγαζί έγινε το πρώτο εστιατόριο της Ελληνικής κουζίνας που έλαβε ένα αστέρι Michelin, που συχνά θεωρείται ως το πιο υψηλού κύρους βραβείο μαγειρικής, το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Λευτέρης Λαζάρου βιογραφικό

Το 2004 το εστιατόριο μεταφέρθηκε στην οδό Πειραιώς στην Αθήνα, και το 2014 ξανά μεταφέρθηκε στον Πειραιά, αυτή τη φορά με το όνομα Βαρούλκο Seaside. Το εστιατόριο, ανάμεσα σε άλλα βραβεία, έχει παραλάβει το βραβείο Χρυσός Σκούφος του ψυχαγωγικού οδηγού Αθηνόραμα κάθε χρονιά απο το 1993, κάνοντας τον Λαζάρου τον μοναδικό σεφ που έχει δεχτεί τόσες φορές το βραβείο.

Έχει διδάξει Ελληνική Κουζίνα στο Culinary Institute of America (CIA), μία από τις καλύτερες σχολές μαγειρικής στον κόσμο.