Με εμπριμέ φόρεμα σε μπλε αποχρώσεις και λευκή τσάντα στον ώμο - Η Νατάσα Παζαΐτη "έκλεψε" τις εντυπώσεις στο θέατρο

Άλλη μία εμφάνισή της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με εμπριμέ φόρεμα σε μπλε αποχρώσεις και λευκή τσάντα στον ώμο - Η Νατάσα Παζαΐτη

Η Νατάσα Παζαΐτη ξέρει πως να μαγνητίζει τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση, καθώς πάντοτε δημιουργεί όμορφα σύνολα με έντονα χρώματα, χωρίς να υπερβάλλει, όπως συνέβη και στην τελευταία της εμφάνιση δίπλα στον σύζυγός της Κωνσταντίνο Καραμανλή. Ακόμη και στην καθημερινότητά της επιλέγει ενδιαφέροντα ρούχα για να αναδείξει το σώμα της και τα "θετικά" χαρακτηριστικά της.

Τις προάλλες, λοιπόν, βρέθηκε στο θέατρο Άλσος, όπου και την εντόπισε για άλλη μία φορά ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, για να παρακολουθήσει την παράσταση «Τι ζούμε ρε;», στην οποία πρωταγωνιστεί και ο Θοδωρής Αθερίδης. Μάλιστα, πόζαρε χαμογελαστή στην κάμερα αγκαλιά με τον ηθοποιό και τα υπόλοιπα μέλη του θίασου.

Η νέα εμφάνιση της Νατάσας Παζαΐτη

Είχε επιλέξει ένα εμπριμέ φόρεμα, σε μπλε, γαλάζιες και λευκές αποχρώσεις, το οποίο συνδύασε με μία λευκή τσάντα στον ώμο και λίγα και διακριτικά κοσμήματα, όπως πάντα, στον λαιμό, στα αυτιά και στα χέρια της, σε χρυσό χρώμα. Τόνισε και τα μάτια της με το μακιγιάζ της και άφησε τα χείλη της να φαίνονται φυσικά, ενώ έκανε και έντονες γυαλάδες στο υπόλιπο πρόσωπο.

Νατάσα Παζαΐτη

Νατάσα Παζαΐτη - θέατρο

Άλλη μία εμφάνιση της στο θέατρο

Η Νατάσα Παζαΐτη δεν συνηθίζει να βρίσκεται στα φλας των δημοσιογράφων και γενικότερα στα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα χωρίς τον σύζυγό της, Κώνσταντίνο Καραμνλή. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε στην Επίδαυρο, το βράδυ της Παρασκευής 5/8.

Η ίδια βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει την παράσταση "Αντιγόνη" και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με το μακρύ φόρεμα που φορούσε, καθώς είχε πάνω του κόκκινο, λευκό και μαύρο χρώμα, ένας συνδυασμός που δεν μπορεί να είναι λάθος.

Φορούσε, μάλιστα, χρυσά κοσμήματα στο κεφάλι, στα χέρια αλλά και στον λαιμό της, ενώ είχε έντονο μακιγιάζ στα μάτια με μολύβι, αλλά απαλό κραγιόν στα χείλη της.

Νατάσα Παζαΐτη