«Έφυγες νωρίς...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα 18 χρόνια θανάτου του πατέρα του

Η σπάνια φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έφυγες νωρίς...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα 18 χρόνια θανάτου του πατέρα του

Τη Δευτέρα 8/8 έγινε γνωστό μέσω της ανάρτησης της Καίτης Φίνου στο Instagram, πως συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από την ημέρα που ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ "έφυγε" για πάντα. Ένα από τα πρόσωπα που θέλησε να εκφράσει μερικά λόγια για εκείνον, δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον γιο του, Γιάννη.

Ο ίδιος, λοιπόν, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μία φωτογραφία του στην αγκαλιά του πατέρα του από όταν ήταν ακόμα μικρό παιδάκι και επισήμανε πως ακόμα του λείπει και δεν υπάρχει μέρα που να μην τον σκέφτεται, όπως και πολλοί ακόμη που τον γνώριζαν.

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιάννη Παπαμιχαήλ για τα 18 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα του

«Λείπεις σε όλους κανείς δε σε ξέχασε. 8 Αυγούστου 2004 έφυγες νωρίς», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Παπαμιχαήλ - Γιάννης Παπαμιχαήλ

«Ο πατέρας μου με έβλεπε σαν αντίπαλο»

Η εκπομπή «Idols» έκανε πριν από μια εβδομάδα ακριβώς πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ, ενώ στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται ο Σάκης Ρουβάς. Μεταξύ άλλων, η πρώτη εκπομπή ήταν αφιερωμένη στη ζωή της εθνικής σταρ, Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Στην εκπομπή ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ έκανε κάποιες αποκαλύψεις για την αγαπημένη του μητέρα αλλά και τις σχέσεις που είχε με τον πατέρα του μετά τον θάνατό της.

«Με τα μάνα μου αισθανόμουν ότι ήμουν σε μια φούσκα ασφαλείας, μου το μετέδιδε, ένιωθα ασφαλής. Αυτό δε το ένιωθα όταν πήγαινα να δω τον πατέρα μου, ήξερα ότι θα τσακωθούμε. Δεν είχαμε κόντρα αλλά ο Δημήτρης ήταν μια τελείως διαφορετική προσωπικότητα από την Αλίκη, ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός αλλά δύσκολος άνθρωπος.

Η Αλίκη μπορούσε με το χαμόγελό της να σε φέρει κοντά, ακόμα και κάποιον που την έβριζε. Ο Δημήτρης αν του έλεγες κάτι θα σου απαντούσε δέκα φορές χειρότερα.

Αν ανατρέξεις στο παρελθόν, σε κάτι συνεντεύξεις τύπου είχε βρίσει δημοσιογράφους, είχαν γίνει κάτι τέτοια.

Έχουμε περάσει και ωραίες στιγμές με τον πατέρα μου όμως. Έχουμε πάει στο γήπεδο, στο εξοχικό του, με τη δεύτερη γυναίκα του είχαμε πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία 2-3 χρόνια χαλάσανε οι σχέσεις μας. Τον πατέρα μου τον αγαπάω, ότι έκανε το έκανε για τους λόγους του.

Αυτό πιστεύω ότι έγινε γιατί ενδόμυχα πίστευε πως ότι είχε αποκτήσει με την Αλίκη του ανήκαν όλα. Όταν έφυγε η Αλίκη και άφηνε όλα αυτά σε εμένα… Δε με έβλεπε σαν γιο του αλλά σαν αντίπαλό του. Γιατί τα έχει αυτός και όχι εγώ.

Ήμουν το παιδί του όμως, ;oχι κάποιος ξένος ή ο γιος της, το παιδί του ήμουν. Αυτό είναι άσχημο. Δε μπορέσαμε να τα βρούμε. Θα ήθελα να τα είχαμε βρει».