Εξελίξεις με την κατάσταση του Γιώργου Δασκαλάκη - Η οικογένεια του κάνει έκκληση για αίμα

Οι τελευταίες πληροφορίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την κατάσταση του Γιώργου Δασκαλάκη - Η οικογένεια του κάνει έκκληση για αίμα

Παρότι ο ίδιος έχει εδώ και αρκετό καιρό θέματα υγείας, το τελευταίο διάστημα είχε ενημερώσει μέσω αναρτήσεών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πως η κατάστασή του είναι σταθερή, ωστόσο πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής Γιώργος Δασκαλάκης νοσηλεύεται ξανά στο νοσοκομείο της Ρόδου και η οικογένεια του κάνει έκκληση.

Η έκκληση της οικογένειάς του Γιώργου Δασκαλάκη

Η οικογένεια του τραγουδιστή κάνει έκκληση για αίμα μέσω facebook καθώς χρειάζονται 15 στο σύνολο φιάλες, και έγραψαν χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Τσαμπίκος Δασκαλάκης σας χρειάζεται για μια ακόμα φορά. Όποιος μπορεί να πάει να δώσει αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σας ευχαριστεί από καρδιάς!»

Εξελίξεις με την κατάσταση του Γιώργου Δασκαλάκη

Ποιος είναι ο Γιώργος Δασκαλάκης

Σήμερα ο Γιώργος Δασκαλάκης είναι μπαμπάς δύο τρισχαριτωμένων μικρών, του Γιάννη, 4,5 ετών, και της Τσαμπίκας, 15 μηνών, και νιώθει μεγάλη χαρά, γιατί μετά από χρόνια προσπάθειας να καθιερωθεί στο μουσικό στερέωμα το τραγούδι του «Τι τραβάω» (σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ηλία Φιλίππου) βρίσκεται στην 20ή θέση της IFPI.

Όμως, η ζωή του είχε πολλές ανηφόρες για να φτάσει μέχρι εδώ. Βλέποντάς τον, δύσκολα μπορείς να φανταστείς πως ο κομψός άντρας, που ξεσηκώνει το κοινό του όταν ανεβαίνει στην πίστα, κάποτε ζύγιζε 267 κιλά. Σε ηλικία μόλις 13 ετών, εργαζόταν ως πιανίστας στο νυχτερινό κέντρο Πλάκα στη Νυρεμβέργη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε από γονείς μετανάστες. Κατά τη διάρκεια παιχνιδιού είχε μια πτώση και έσπασε τη λεκάνη μου. Όπως αποδείχθηκε, ήταν πολύ πιο σοβαρό απ’ όσο φαινόταν.

Χρειάστηκε να του βάλουν τεχνητούς γοφούς και έκανε συνολικά έξι χειρουργεία για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του. Για δύο χρόνια έπαιρνε κορτιζόνη, με αποτέλεσμα από 50 κιλά, στα 15 μου χρόνια να φτάσω τα 105». Ο ίδιος παραδέχεται πως η εφηβεία, σε συνδυασμό με τη βαριά φαρμακευτική αγωγή, αλλά και την καθήλωση για καιρό στο κρεβάτι τον έκαναν να χάσει το μέτρο με το φαγητό.