Χάδια, αγκαλιές και φιλιά σε κατάστημα ρούχων της Μυκόνου - Η τρυφερή σχέση του Μαρτάκη με τη Χριστίνα Παππά

Στα καλύτερα τους και οι δύο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χάδια, αγκαλιές και φιλιά σε κατάστημα ρούχων της Μυκόνου - Η τρυφερή σχέση του Μαρτάκη με τη Χριστίνα Παππά

Η Μύκονος αποτελεί αγαπημένο προορισμό πολλών διάσημων με τους καλοκαιρινούς μήνες να είναι οι καλύτεροι για το νησί των ανέμων, και την πληρότητα από τις επισκέψεις να φτάνει στο απόγειό της. Το περασμένο Σαββατοκύριακο (6-7/8) μάλιστα είδαμε εκεί μεταξύ άλλων τη Χριστίνα Παππά αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη.

Για την επιχειρηματία και ηθοποιό είναι γνωστό, πως αποτελεί από πολύ παλιά θαμώνα του νησιού. Για τον τραγουδιστή δε μας έκανε επίσης εντύπωση, που τον είδαμε από τα πλάνα του Mykonoslive.tv, αφού φάνηκε να μιλάει πολύ διαχυτικά και σε φιλικό επίπεδο με την Χριστίνα, σε μαγαζί ρούχων, που πιάστηκαν να τα λένε.

Η συνάντηση του Κώστα Μαρτάκη και της Χριστίνας Παππά στη Μύκονο

Οι συζητήσεις για το επαγγελματικό μέλλον του Μαρτάκη

Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, την Τετάρτη 8/6, και αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό του μέλλον, για το οποίο βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις, όπως έχει αποκαλύψει σε άλλη του συνέντευξη, αλλά και για τον Γιώργο Καρτελιά με τον οποίο συνεργάζονται στην ραδιοφωνική εκπομπή του στην Χαλκίδα.

Ο τραγουδιστής εξήγησε πως η συμπαρουσιάστρια του Καρτελιά στο Breakfast at Star δεν έχει αποχωρήσει εντελώς από την εκπομπή του ραδιοφώνου, κατά την οποία υπήρξαν αχτύπητο δίδυμο. Ανέφερε, δηλαδή, πως είναι ο προσωρινός της αντικαταστάτης. Μίλησε, μάλιστα, και για την πιθανή συνεργασία με τον παρουσιαστή και στην τηλεόραση.

«Συζητάω και για την τηλεόραση και για διάφορα πράγματα. Δεν έχω αντικαταστήσει την Παπίλα στο ραδιόφωνο. Δεν υπήρχε απογευματινή ζώνη στον “Σοκ”. Λόγω του ότι ο Γιώργος κάνει πρωινό στο Star και ήθελε να κάνει ραδιόφωνο και είχα κάνει ένα μικρό γκεστ στο ραδιόφωνο στη Χαλκίδα όταν η Ελίνα ήταν έγκυος, τους ήρθε η ιδέα να κάνουμε μια καινούργια εκπομπή.

Περνάμε πολύ ωραία στο ραδιόφωνο με τον Γιώργο. Επειδή είναι αληθινή η χημεία και θα μπορούσε να βγει και τηλεοπτικά αλλά επειδή έχω κάνει αρκετά πράγματα τηλεοπτικά τι θα κάναμε; Δεν μιλάμε για τα τηλεοπτικά, δεν θα έλεγα εγώ για τον Γιώργο κάτι», είπε χαρακτηριστικά.