Κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ - Αυτό είναι το χλιδάτο αυτοκίνητο που οδηγεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Το προσέχει σαν τα μάτια του...

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ - Αυτό είναι το χλιδάτο αυτοκίνητο που οδηγεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πολύ συχνά στην επικαιρότητα, είτε λόγω των τρομερών αθλητικών του επιδόσεων, είτε λόγω των αναρτήσεων που κάνει στο Twitter , που συνήθως γίνονται αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού. Η κατάταξή του στις κορυφαίες θέσεις του κόσμου στο τένις του επιτρέπει να έχει και κάποια προνόμια, όπως τα μεγάλα χρηματικά ποσά, που του εξασφαλίζουν ανέσεις. Πρόσφατα παρουσίασε και το αμάξι του, το οποίο όπως θα δείτε και παρακάτω κοστίζει στην καλύτερη πάνω από 50.000 ευρώ.

Ο ίδιος πρόσφατα άφησε για λίγο τα courts και γύρισε την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη μαζί με τη σύντροφό του Θεοδώρα Πεταλάς, με την οποία είναι μαζί πολύ καιρό, ωστόσο κρατάνε τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τους είδαμε λοιπόν και σε στιγμές στο Βερολίνο, αλλά και στο Ιόνιο Πέλαγος και συγκεκριμένα στη Ζάκυνθο. Πλέον πάντως έχει επιστρέψει στις προετοιμασίες και στους αγώνες.

Το χλιδάτο αυτοκίνητο του Στέφανου Τσιτσιπά - Κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ

Ανέβασε λοιπόν πρόσφατα μια φωτογραφία με το αυτοκίνητό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, το οποίο δεν είναι άλλο από το Tesla Model 3, το οποίο και φορτίζει, αφού είναι ηλεκτροκίνητο και το συνόδευσε με τη λεζάντα «Ο Ιούλιος φορτίζει».

H τιμή της έκδοσης Long Range στην Ελλάδα ξεκινά από τα 60.990 ευρώ, ενώ υπάρχουν και οι εκδόσεις “Model 3” και Performance που κοστίζουν 52.900 και 64.990 ευρώ αντίστοιχα.

Ο ίδιος βέβαια και στο παρελθόν μέσα από το Twitter είχε προτρέψει να αγοράσουν όλοι Tesla προκειμένου να σώσουν τον πλανήτη με τον κόσμο να ξεσπά εναντίον του, αφού πρόκειται για ένα πολύ ακριβό αυτοκίνητο για τον μέσο άνθρωπο.

Το ηλεκτροκίνητο και χλιδάτο αμάξι του Τσιτσιπά που κοστίζει πάνω από 50.000 ευρώ

Έκανε παράπονα για τα ακριβά ενοίκια και το twitter ξεσάλωσε

Μπορεί να έδωσε κάπου στις 60.000 για το ηλεκτροκίνητο αμάξι του, ωστόσο στον γνωστό τενίστα κακοφάνηκε η ακρίβεια στα ενοίκια και η ενήλικη ζωή με τις υποχρεώσεις της.

Πέρα από μεγάλο ταλέντο στο τένις, έχει μεγάλο ταλέντο και στο να ξεσηκώνει σε κάθε του δήλωση θύελλα αντιδράσεων. Αυτή τη φορά ο αθλητής που βρίσκεται στους κορυφαίους του κόσμου, έκανε τα παράπονά του για τα υψηλά ενοίκια και για το πόσο ζορίζεται, με τους χρήστες του twitter να τον σταυρώνουν, γνωρίζοντας πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει από το τένις.

Έγραψε λοιπόν ο Έλληνας τενίστας:

«Ποτέ δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σύντομος είναι ένας μήνας μέχρι να ξεκινήσω να πληρώνω ενοίκιο».

Oι χρήστες του Twitter βέβαια δεν το άφησαν να πέσει κάτω και προθυμοποιήθηκαν να κάνουν έναν έρανο για αυτόν.