Συνέχεια στα unfollow για Καινούργιου και Τσαγκρίδη - Η νέα φήμη που ενδεχομένως πυροδότησε την αντίδρασή της

Μυστήριο με τις κινήσεις της παρουσιάστριας...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συνέχεια στα unfollow για Καινούργιου και Τσαγκρίδη - Η νέα φήμη που ενδεχομένως πυροδότησε την αντίδρασή της

Καυτό καλοκαίρι περνάει η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, αφού από τη μία ζει όμορφες στιγμές με τους καλούς της φίλους Νίκο Κοκλώνη και Πηγή Δεβετζή στη Μύκονο και στην Ίμπιζα, όμως από την άλλη έχει να διαχειριστεί και τον εκ νέου χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά από μια μικρή περίοδο επανασύνδεσης. Αυτή τη φορά φαίνεται πως ένα νέο που έγινε γνωστό και από το λογαριασμό της Soula Glamorous ενδεχομένως να προκάλεσε το νέο unfollow που έκανε στον εφοπλιστή.

Η παρουσιάστρια κάνει ότι μπορεί προκειμένου να ξεχαστεί από τον χωρισμό για αυτό και τη βλέπουμε σε καυτές εξόδους στο νησί των Ανέμων μαζί με τους καλούς της φίλους. Πρόσφατα μάλιστα ταξίδεψαν και μέχρι την Ίμπιζα προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του Νίκου Κοκλώνη που είναι δίπλα της από την πρώτη στιγμή και έβγαλαν και μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες μαζί.

Το νέο που ενδεχομένως προκάλεσε το νέο unfollow στον Τσαγκρίδη

Πολλές είναι οι αναρτήσεις της Κατερίνας Καινούργιου που προδίδουν το ότι έχει πληγωθεί από την στάση του εφοπλιστή. Παρά το γεγονός ότι εκείνος εξακολουθεί να την ακολουθεί στο instagram και να έχει ακόμα μια κοινή τους φωτογραφία, εκείνη τον έχει κάνει ήδη δυο φορές unfollow ενώ ανεβάζει πολλούς στίχους και ποιήματα με νόημα.

Στο λογαριασμό της Soulas Glamorous στο instagram έγινε ένα story από q&a που έκανε, όπου μια follower της ισχυρίζεται ότι είδε τον Τσαγκρίδη με άλλη γυναίκα. Πιθανά και αυτό να προκάλεσε το νέο unfollow που του έκανε πριν από λίγες ώρες ωστόσο δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.

Οι φήμες που θέλουν τον Τσαγκρίδη σε διακοπές με άλλη γυναίκα

Κυκλοφορούν φήμες ότι έκανε ταξίδι αστραπή επειδή έμαθε ότι την φλερτάρει άλλος άντρας

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης να έχουν χωρίσει πολύ πρόσφατα, μετά την προσπάθεια για μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά τα αισθήματα φαίνεται πως είναι ακόμη ζωντανά για το ζευγάρι, τουλάχιστον από την πλευρά του εφοπλιστή.

Δεν μπορεί, άλλωστε, να εξηγηθεί διαφορετικά το γεγονός της επίσκεψής του στη Μύκονο με ελικόπτερο, όταν έμαθε πως η παρουσιάστρια... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr