Έκτακτα στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Ανακοίνωσε τα νέα για την υγεία του

Ανησυχία για τον πρώην παίκτη του Survivor

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Έκτακτα στο νοσοκομείο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ - Ανακοίνωσε τα νέα για την υγεία του

Τον Κωνσταντίνο Εμμανούηλ τον γνωρίσαμε ευρέως μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5, όπου κατάφερε να αναστατώσει όλο τον Άγιο Δομίνικο με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του και τις δηλώσεις του, κάτι που συνέχισε και εκτός παιχνιδιού. Είχαμε κάποιο καιρό να μάθουμε νέα του, πέρα από το νέο κομμάτι που κυκλοφόρησε, ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από ανάρτηση του στα social media διέκοψε τις διακοπές του στη Μύκονο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Στον τελικό του Survivor 5 ο γνωστός make-up artist αναστάτωσε όλο το Γαλάτσι, τραγουδώντας τη νέα του επιτυχία αφού πλέον ακολουθεί καριέρα τραγουδιστή. Οι χοροί και οι επευφημίες πήραν φωτιά στο κοινό και όπως είχε αποκαλύψει και σε παλαιότερη συνέντευξή του δέχτηκε και επαγγελματικές προτάσεις από νυχτερινά κέντρα, το ένα μάλιστα στη Μύκονο, όπου και βρισκόταν μέχρι να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ για την υγεία του

Έγραψε λοιπόν στο story του:

«Η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε κατά πολύ. Ο πυρετός ανέβηκε 39,5 όπως είναι τις τελευταίες τρεις ημέρες και ο βήχας έχει γίνει υπερβολικά έντονος σε σημείο που δεν μπορώ να μιλήσω. Ήρθα εσπευσμένα από τη Μύκονο σήμερα. Θα με δει η γιατρός μου και προφανώς θα νοσηλευτώ κάποιες ημέρες σε ένα νοσοκομείο.

Μόλις νιώσω καλύτερα θα είμαι και πάλι κοντά σας και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα μηνύματά σας τα οποία είναι πάρα πολλά και το εκτιμώ».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποκάλυψε το λόγο που μπήκε στο νοσοκομείο

H κόντρα του με την Αντωνά στον τελικό του Survivor

Στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου μίλησε το πρωί της Κυριακής 10/7 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μαρία Αντωνά και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Τον μεγαλύτερο χαμό στο Survivor τον έκανα εγώ. Έχω αυτογνωσία και είμαι έντονος χαρακτήρας. Πήγα να αγκαλιάσω τον Στάθη και η Μαρία Αντωνά πέρασε επιθετικά από δίπλα μου και με έσπρωξε πάρα πολύ έντονα. Αυτό με ενόχλησε και με στεναχώρησε πάρα πολύ. Δεν έγινε κατά λάθος, δεν είμαι χαζός. Με έσπρωξε επιθετικά για να μου δείξει ότι δεν με βλέπει καν.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία, με την κακή έννοια. Είναι εμμονικός μαζί μου και δεν με ξέρει σαν χαρακτήρα. Αν με γνωρίσει, θα αναθεωρήσει. Έχει μιλήσει πολύ άσχημα για μένα, ίσως έχει πάει με το μέρος της άλλης πλευράς. Ως δημοσιογράφος θα έπρεπε να μην επηρεάζεται από κανέναν και να έχει μια προσωπική άποψη».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε από την πλευρά του: «Η προσωπική μου άποψη διαμορφώθηκε από αυτά που είδα ως τηλεθεατής γιατί ως παίκτης δεν βρεθήκαμε στο Survivor. Να υπενθυμίσω στον Κωνσταντίνο ότι ακόμα ρωτούν τον Άρη σχετικά με αυτό το αστείο, που σε κάποια άλλη περίπτωση μπορεί σε κάποιον να είχε στοιχίσει το γάμο του, τη σχέση του…

Είπε πολύ άσχημα πράγματα και τώρα λέει ότι έβγαλε ένα τραγούδι με το οποίο θέλει να δείξει ότι σέβεται τους άλλους, αλλά καθόλου δεν σεβάστηκε. Για το σπρώξιμο της Μαρίας το είπε ο Κωνσταντίνος που είπε και για τον Άρη και τη Σοφιάνα και μετά είπε ότι τα έλεγε με τρολ. Τα είδε στον ύπνο του. Στο δάσος έφευγαν τέσσερα άτομα και αυτά που έλεγε δεν ήταν ούτε τρολ, ήταν αηδίες, απλά για να ασχοληθεί κάποιος μαζί του».