«Η κατάσταση είναι τραγική…» - Προβλήματα στην εγκυμοσύνη της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Τι αποκάλυψε για την υγεία της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η κατάσταση είναι τραγική…» - Προβλήματα στην εγκυμοσύνη της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Την πιο ευτυχισμένη και ιδιαίτερη περίοδο μέχρι τώρα στη ζωή της φαίνεται να διανύει η Τζούλια Αλεξανδράτου, καθώς όπως έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό εγκυμονεί το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια δείχνει να διασκεδάζει αυτή τη νέα φάση και συχνά πλέον μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers της είτε από τη φουσκωμένη της κοιλίτα, είτε από τους υπερήχους. Βέβαια στην ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη δεν είναι μόνο χαρούμενες στιγμές, αφού υπάρχουν και κάποια ορμονικά θέματα που την ταλαιπωρούν.

Πολλοί ήταν εκείνοι που στο άκουσμα της είδησης της εγκυμοσύνης έσπευσαν να την συγχαρούν, ωστόσο υπήρξαν δυστυχώς και οι κακοπροαίρετοι, που αντέδρασαν ειρωνικά με την ίδια να δίνει την απάντησή της σε όσους επιχείρησαν να χαλάσουν αυτές τις όμορφες στιγμές που ζει με τέτοιου είδους μηνύματα. Μάλιστα αποκάλυψε ότι στην πλειοψηφία τους τα λαμβάνει από γυναίκες.

Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της Τζούλιας Αλεξανδράτου;

Αποκάλυψε λοιπόν από τα stories της ότι της έπεσε η πίεση και λιποθύμησε. Είναι συχνό φαινόμενο κατά την περίοδο αυτή, καθώς το σώμα αλλάζει, οι ορμόνες επηρεάζονται και οι εγκυμονούσες ζουν συχνά ναυτίες, εμετούς αλλά και πιο σπάνια λιποθυμίες, όπως αυτή της Τζούλιας.

Είπε επίσης ότι παρά το γεγονός ότι όλοι της λένε πως κατά την εγκυμοσύνη θα θέλει να φάει πολύ, εκείνη το έχει ρίξει στα ζαχαρωτά και στα κρακεράκια.

Να ευχηθούμε να είναι όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί για το υπόλοιπο της κύησης.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει ότι λιποθύμησε

Η Τζούλια Αλεξανδράτου αποκαλύπτει τα σνακ που τρώει για τη ζαλάδα της εγκυμοσύνης

Είχε και άλλες εγκυμοσύνες πριν από αυτή...

Η ίδια αποκάλυψε με μια ανάρτηση, που έκανε στο instagram το Σάββατο 30/7, πως δεν είναι η πρώτη φορά, που μένει έγκυος αλλά δεν θα ήθελε να μοιραστεί στη φάση αυτή περισσότερα με τον κόσμο και για αυτό ζητάει την διακριτικότητα σε ό,τι αφορά ζητήματα της προσωπικής της ζωής.

«Παρεμπιπτόντως αυτή είναι η τρίτη μου εγκυμοσύνη. Έχω μιλήσει για τις 2 προηγούμενες εγκυμοσύνες μου στο παρελθόν. Δεν ξέρετε τίποτα για τη ζωή μου. Και έτσι θέλω να μείνει αυτό. Παρακαλώ κοιτάξτε τη ζωή σας και τη δουλειά σας. Ευχαριστώ».

Αλεξανδράτου - Εγκυμοσύνη