Η τελευταία επιθυμία του Διονύση Σιμόπουλου - Πότε θα γίνει η κηδεία του

Το αντιμετώπιζε με χιούμορ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η τελευταία επιθυμία του Διονύση Σιμόπουλου - Πότε θα γίνει η κηδεία του

Θρήνος σκορπίστηκε στον χώρο των επιστημών ύστερα από την είδηση για τον θάνατο του Διονύση Σιμόπουλου, ο οποίος υπήρξε αστροφυσικός και επικεφαλής του Πλανηταρίου του Ιδρύματος Ευγενίδου για πολλά χρόνια. Ο ίδιος πάλεψε με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η οικογένειά του θέλησε να πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία, η οποία αφορούσε το εξώφυλλο που υπήρχε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και την οποία ήθελε να αλλάξουν και να βάλουν μία χιουμοριστική φράση από τους τίτλους τέλους του παιδικού «Looney Tunes», αντιμετωπίζοντας την κατάσταση, μέχρι και την τελευταία στιγμή, με γέλιο.

Η τελευταία επιθυμία του Διονύση Σιμόπουλου

«Ο μπαμπάς μας πριν 2 ημέρες μου ζήτησε να αλλάξω αυτό το cover photo. Κράτησε το χιούμορ του μέχρι τέλους. “Έφυγε” με χαμόγελο στα χείλη», έγραψε χαρακτηριστικά τα παιδιά του μέσα από το προφίλ του.

Διονύσης Σιμόπουλος

Πότε θα πραγματοποιηθεί η κηδεία

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η νεκρώσιμη ακολουθία του θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης, Παπάγου την Τρίτη 09/8 και η οικογένεια του παρακαλεί, όσους ενδιαφέρονται και έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν, αντί για στέφανα να κάνουν μια δωρεά στο ίδρυμα “Φλόγα” – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Διονύσης Σιμόπουλος - θάνατος