«Γυναίκα του δεν ήμουν ποτέ, ήμασταν...» - Η απάντηση της Καίτης Φίνου για τον δεσμό της με τον Ψάλτη

Μέσα από ένα Q&A στο Tik Tok

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Γυναίκα του δεν ήμουν ποτέ, ήμασταν...» - Η απάντηση της Καίτης Φίνου για τον δεσμό της με τον Ψάλτη

Συχνά πυκνά τον μνημονεύει μέσα από αναρτήσεις της, αλλά και από συνεντεύξεις της μιας και ήταν ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής της. Ο λόγος για την Καίτη Φίνου, η οποία μέσα από ένα μίνι q&a που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, έδωσε τις δικές της απαντήσεις στα ερωτήματα που της έκανε το κοινό, και μέσα σε αυτά δεν θα μπορούσε κανένα να μην αναφέρεται στον Στάθη Ψάλτη.

Η αναφορά της Καίτης Φίνου στην σχέση της με τον Ψάλτη

Σε ερώτηση follower «Ποιο θεωρείς ότι είναι το νόημα της ζωής;», η ίδια δίνει την απάντησή της λέγοντας ότι: «Ο καθένας μας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Εγώ νομίζω ότι ήρθαμε για να εκπληρώσουμε κάποιο σκοπό».

Από τις ερωτήσεις που της έκαναν δεν έλειπε και η ερώτηση για τον Στάθη Ψάλτη και για το εάν ήταν μαζί στη ζωή. «Γυναίκα του δεν ήμουν ποτέ, αρραβωνιασμένοι ήμασταν. Συζούσαμε».

''Aύριο κλείνει ένα κομμάτι της ζωής μου που με ταλαιπώρησε''

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η ηθοποιός μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η καλλιτέχνης μίλησε για ένα προσωπικό πρόβλημα που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια, το οποίο φαίνεται να αφήνει πλέον πίσω. Ωστόσο δεν αποκάλυψε περισσότερα, αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου να αιωρείται γύρω από το τι της συνέβη.

Η ίδια πριν από κάποιους μήνες είχε απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αιφνιδίως. Όπως είχε πει προτού τα κλείσει χρειάζεται ηρεμία, που εκείνα δεν της παρέχουν, με τους δικούς της ανθρώπους να ανησυχούν για το τι μπορεί να συμβαίνει στη ζωή της ηθοποιού, που να την οδήγησε σε αυτή την απόφαση.

«Κι επιτέλους αύριο κλείνει ένα κομμάτι της ζωής μου που με ταλαιπώρησε ψυχολογικά, πολλά χρόνια…. Ελπίζω κι εύχομαι για όλους να βρίσκονται «λύσεις» σε θέματα που μας «αρρωσταίνουν» ….

Όλα καλά λοιπόν….και συνεχίζουμε…» έγραψε η Καίτη Φίνου με χαμόγελο κι αισιοδοξία.

Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου που άφησε απορίες