Ξαπλωμένη στις πέτρες με κατακκόκινο μπικίνι - Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Σωτηροπούλου στο πλευρό του Μαραβέγια

Έκαναν μία σταση στο ενδιάμεσο του τουρ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξαπλωμένη στις πέτρες με κατακκόκινο μπικίνι - Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Σωτηροπούλου στο πλευρό του Μαραβέγια

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας, αν και διατηρούν ως ένα βαθμό τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέσα από τα social media δημοσιεύουν πολλές από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους, αλλά κυρίως από τα ταξίδια τους.

Αυτό το διάστημα κάνουν τουρ στα νησιά της Ελλάδας, ενώ αυτές τις μέρες έκαναν μία στάση στην Κεφαλονιά. Έτσι, η ηθοποιός βρήκε την ευκαιρία να απαθανατίσει μερικές στιγμές ακόμα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές, όπου περνούν τον χρόνο τους με τους φίλους τους, και τις κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Νέες φωτογραφίες του Κωστή Μαραβέγια και της Τόνια Σωτηροπούλου από την Κεφαλονιά

Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας

Μαραβέγιας - Σωτηροπούλου - διακοπές

Μαραβέγιας - διακοπές

Τόνια Σωτηροπούλου

Κωστής Μαραβέγιας

''Σου χρωστάω ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια του εαυτού μου''

Μια πολύ ξεχωριστή μέρα ήταν στις 2/8 για την Τόνια Σωτηροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Κωστή Μαραβέγια θέλησε να ευχηθεί μέσω Instagram στη σκυλίτσα της Στέλλα, η οποία σήμερα συμπληρώνει τα δώδεκα της χρόνια. Το σκυλί αυτό τη συντροφεύει από τότε που ζούσε στο Λονδίνο μέχρι και σήμερα, για αυτό και επέλεξε τα πιο όμορφα λόγια για να της εκφράσει την αγάπη της.

Τα τελευταία πέντε χρόνια μάλιστα που συζεί με τον Μαραβέγια, το σκυλί αυτό έχει γίνει μέρος του σπιτιού τους και αποτελούν μια αχώριστη τριάδα. Είναι ένα κομμάτι που συμπληρώνει τον έρωτα του ζευγαριού, που είναι πραγματικά αχώριστοι και στηρίζουν ο ένας τον άλλο. Η Τόνια μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στο πλάι του σε συναυλία, προκειμένου να τον θαυμάσει και να τον στηρίξει.

Γράφει λοιπόν στην ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός:

«Happy birthday to my girl. Σήμερα η Στέλλα έχει γενέθλια, πριν από δώδεκα χρόνια ήρθε στο σπίτι μου, πήρε το κρεβάτι μου, τον χρόνο μου, την καρδιά μου, μεγαλώσαμε μαζί. Έμαθα να κυνηγάω τα όνειρα μου και όσα αγαπώ με στοχοπροσήλωση όπως εκείνη το μπαλάκι, ποτέ δεν το βάζει κάτω!

Με έμαθε να αγαπώ και να μοιράζομαι, να σηκώνομαι όταν πέφτω γιατί δεν της αρέσει να κλαίω, έχει υπομονή και με έχει σώσει άπειρες φορές, με έχει συγχωρέσει που αργούσα να γυρίσω σπίτι, έχει αλλάξει μαζί μου χώρες.

Από την πρώτη μου νιότη και το κρύο μας σπίτι στο Λονδίνο μέχρι την απόλυτη ενηλικίωση μου, και τον συγκάτοικο μας τα τελευταία πέντε χρόνια τον Κωστή.

Χρόνια Πολλά. Εγώ θα σε χαίρομαι και θα σε γιορτάζω κάθε στιγμή. Σ´ευχαριστώ και σ´αγαπώ. Σου χρωστάω ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια του εαυτού μου. Το πιο πιστό. Όπως είσαι εσύ».

Η Τόνια Σωτηροπούλου με τη σκυλίτσα της Στέλλα