Με φύλλα λουλουδιών να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία της - Η Ασημίνα Ιγγλέζου με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι

Πρόκειται για την πρώην παίκτρια του Survivor 4

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με φύλλα λουλουδιών να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία της - Η Ασημίνα Ιγγλέζου με μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι

Η Ασημίνα Ιγγλέζου υπήρξε μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες που πέρασαν από το Survivor και συγκεκριμένα από τον τέταρτο κύκλο του παιχνιδιού. Τότε είχε προκαλέσει "σάλο" με την κόντρα που είχε με τον Κόρο, ωστόσο πλέον ο λόγος που προκαλεί πανικό είναι τελείως διαφορετικός.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έχει έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει, πέρα από τη δουλειά της, κάποιες αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες της. Άλλη μία από αυτές ήταν η τελευταία της ανάρτηση, κατά την οποία πόζαρε με παγωτό στο χέρι, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι με φύλλα λουλουδιών να καλύπτουν τα επίμαχα σημεία της.

Η "καυτή" φωτογραφία της Ασημίνας Ιγγλέζου

«Η ζωή μοιάζει σαν παγωτό, γλείψε τις στιγμές πριν λιώσουν μέσα στα χέρια σου», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Ασημίνα Ιγγλέζου

Αμηχανία στο Πρωινό με την ατάκα της για τα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα

Αμηχανία επικράτησε για λίγα λεπτά στο πλατό του Πρωινού, όταν η Ασημίνα Ιγγλέζου αναφέρθηκε στα προσωπικά του Γιώργου Λιάγκα, με αφορμή τις φήμες που ήθελαν τότε την Ιωάννα Τούνη να είναι σε σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και μάλιστα έκαναν μαζί διακοπές.

«Γελάω, γιατί ακούω να σχολιάζετε έτσι για τους άλλους, αλλά σκέφτομαι και εσένα, που σε βλέπουμε καμιά φορά με καμία κυρία και… Τι μόνος σου; Να βγάλουμε και τα δικά σου τώρα», είπε η ξανθιά καλλονή, πετώντας την σπόντα της, την ώρα του σχολιασμού.

Εμφανώς αμήχανος, ο παρουσιαστής έδωσε τη δική του απάντηση, λέγοντας: «Εγώ μόνος μου είμαι. Με βλέπετε με καμιά κυρία εμένα; Εγώ με τα παιδιά μου. Δεν με βλέπετε γιατί δεν είμαι. Πάμε παρακάτω».