«Λέτε για τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα» - Το ξέσπασμα του Στάθη Σχίζα για την Παναγιώταρου

Έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Λέτε για τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα» - Το ξέσπασμα του Στάθη Σχίζα για την Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του φετινού Survivor, με αποτέλεσμα το έπαθλο των 100.000 ευρώ να είναι πλέον δικό του. Η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τον στήριζε καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο και το κοινό την αποθέωσε για την συμπεριφορά της απέναντί του. Παρόλα αυτά, όταν το παιχνίδι έφτασε στο τέλος του, όλα άλλαξαν.

Το μοντέλο συνηθίζει να κυκλοφορεί με ακριβά ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ γενικότερα (δείτε εδώ πόσο η τσάντα που κρατούσε στα μπουζούκια) και πολλοί θεωρούν πως τα χρήματα αυτά προέρχονται από το πορτοφόλι του καλού της. Ο ίδιος ενοχλήθηκε πολύ από όσα διάβαζε για εκείνη και την Τρίτη 9/8 ξέσπασε, μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό και θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Το ξέσπασμα του Στάθη Σχίζα για την Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Αγκαλιά με την πεθερά του ο νικητής του Survivor 5

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν ξεκολλούν στιγμή ο ένας από τον άλλο και, όπως φαίνεται, έχουν αποφασίσει να κάνουν τα πάντα μαζί, ακόμη και πράγματα που ο πρώτος δεν θα δοκίμαζε διαφορετικά. Η σχέση τους, δηλαδή, γίνεται όλο και πιο σοβαρή, καθώς ήδη σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Ένα ακόμη στοιχείο που επιβεβαιώνει αυτά τα λεγόμενα είναι η έξοδος του νικητή του Survivor 5 μαζί με την σύντροφό του και την μητέρα της, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Ο ίδιος πόζαρε στο πλευρό της πεθεράς του, ντυμένος ασορτί με την αγαπημένου του που φορούσε ένα ολόλευκο φόρεμα, και μάλιστα το χαμόγελό του έφτανε μέχρι τα αυτιά.

Βέβαια τα φούξια πέδιλα και η τσάντα της κόρης της εορτάζουσας έκλεβαν τις εντυπωσεις. Η μητέρα του μοντέλου, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα εντυπωσιακό χακί maxi φόρεμα με μαύρες λεπτομέρειες, όπως και τα αξεσουάρ της.

Παναγιώταρου - Σχίζας