Ο κομμωτής την αποκάλεσε ''πυγολαμπίδα'' - Η Βρισηίδα έκανε άλλη μια έντονη αλλαγή στα μαλλιά της

Μετά το Survivor δεν τα έχει αφήσει σε ησυχία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο κομμωτής την αποκάλεσε ''πυγολαμπίδα'' - Η Βρισηίδα έκανε άλλη μια έντονη αλλαγή στα μαλλιά της

Μπορεί να είδαμε τη Βρισηίδα Ανδριώτου να συμμετέχει στο Survivor 5 και να τσαλακώνεται σε βαθμό, που κανείς δεν περίμενε, αφού κατάφερε να επιβιώσει χωρίς τα καλά της ρούχα, το μακιγιάζ και τα κομμωτήρια, όμως η αγάπη της για την περιποίησή της δεν αλλάζει.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, τη βλέπουμε να κάνει όλα εκείνα, που είχε παραμελήσει πάνω της και μάλιστα όσο και αν δεν το περιμέναμε, τα μαλλιά είναι το σημείο εκείνο, που διαρκώς αλλάζει και περιποιείται. Πριν από λίγο καιρό επισκέφτηκε τον κομμωτής και έκανε μια πολύ έντονη αλλά όμορφη αλλαγή.

Από ότι φαίνεται η ανησυχία της με αυτό το κομμάτι δεν σταματάει, αφού αυτή τη φορά πήγε ξανά στο κομμωτήριο και έκανε ένα ακόμη πιο τολμηρό βήμα, το οποίο δεν το έχουμε δει και πολύ. Έβαλε λάμψεις όπως λέει και στο βίντεο, που δημοσίευσε στο Instagram και από ότι φαίνεται τις πάνε πολύ.

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου στα μαλλιά της

Το μπικίνι της Βρισηίδας που έκανε πανικό

Στη Μύκονο συνάντησε ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr την Βρισηίδα Ανδριώτου με τον σύντροφο της Σπύρο Μαρτίκα, την Τετάρτη 27/07/2022, για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

undefined

Παρατήρησα το υπέροχο λευκό bikini της πρώην παίκτριας του Survivor, Βρισηίδας, και θυμήθηκα πως έχει φορέσει το ίδιο και σε μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram. Είναι το post που θα δεις παρακάτω.

Εάν έχεις στυλιστικές απορίες η fashion editor του YouWeekly.gr θα σου τις λύσει εδώ.

undefined

Εννοείται σου βρήκα τον τρόπο να αντιγράψεις το beach look της. Δες παρακάτω.

Είναι από το Mango σε τέλειο λευκό χρώμα για να αναδεικνύεται το μαύρισμα σου. Είναι σε τιμή σοκ. Το πάνω μέρος κοστίζει 9,99 €, ενώ το κάτω 7,99 €. Σύνολο; Μόλις 17,98 €

undefined

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για το πάνω μέρος.

Πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες για το κάτω μέρος.