Σοβαρό ατύχημα για τη Ραφαέλα Ψαρρού στην παραλία - Την τσίμπησε άγνωστο ζωύφιο στα οπίσθια

Η αποκαλυπτική φωτογραφία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σοβαρό ατύχημα για τη Ραφαέλα Ψαρρού στην παραλία - Την τσίμπησε άγνωστο ζωύφιο στα οπίσθια

O Γιώργος Καράβας και η αγαπημένη του σύζυγος Ραφαέλα Ψαρρού απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κύθνο μαζί με τα παιδάκια τους, σκορπώντας σε όλο το νησί την λάμψη και τoν αέρα, που εκπέμπουν.

Την Ραφαέλα βλέπουμε να ξεκουράζεται και να βάζει ''φωτιές'' με τα αποκαλυπτικά μπικίνι, που επιλέγει να φορέσει και μάλλον, όπως φαίνεται εισέπραξε αρνητική ενέργεια με αποτέλεσμα να έχει ένα ατύχημα στις διακοπές της.

Όπως έγραψε και η ίδια με ένα story, που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την τσίμπησε κάτι στα οπίσθια και στη συνέχεια θέλησε να μοιραστεί τη στιγμή αυτή με τους φίλους της.

Το τσίμπημα που ανησύχησε τη Ραφαέλα Ψαρρού

«Όταν οι διακοπές σου ξεκινάνε κάπως έτσι ξέρεις ότι σίγουρα θα περάσεις τέλεια.. Τι με τσίμπησε; Ανεμώνη».

Ραφαέλα Ψαρρού - Τσίμπημα

Θα δούμε στη Ραφαέλα στο πλάι του άντρα της στο GNTM;

Ο Γιώργος Καράβας παραχώρησε δηλώσεις στο ''Χαμογέλα και Πάλι'' την Κυριακή 10/7 και μεταξύ των δηλώσεων, που έκανε ο κριτής του gntm, μίλησε για την πορεία του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε νέα μέλη στην παραγωγή.

Γενικά είναι γνωστό, πως οι μέχρι τώρα κριτές έχουν δέσει πολύ μεταξύ τους, αφού κάνουν παρέα και εκτός παιχνιδιού. Η σύζυγος του, Ραφαέλα Ψαρρού προφανώς και είναι ένα πρόσωπο, που θα ταίριαζε πολύ στο όλο concept, ο Γιώργος ωστόσο απάντησε και έδωσε τέλος σε όλες τις σχετικές φήμες.

«Δεν ισχύει ότι συζητάμε με τη σύζυγό μου για να αναλάβουμε την πρωινή ζώνη του Star. Δεν έχουμε δεχτεί πρόταση για το πρωινό. Στην παρούσα φάση έχω ρίξει το βάρος στο GNTM. Έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές σε προσωπικό και γενικό επίπεδο.

Είμαστε σε προχωρημένα γυρίσματα. Η ομάδα έχει δέσει, έχουμε ωραία χημεία και κάνουμε πολύ πλάκα στα γυρίσματα. Δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα που έγινα κριτής. Το βλέπω ως δουλειά», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για την Σοφία Χατζηπαντελή και τα σχόλια που έχουν γίνει για την εμφάνισή της, ο Γιώργος Καράβας είπε: «Γιατί θα πρέπει να μας ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι; Γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με το τι κάνουν οι άλλοι; Από τη στιγμή που της αρέσει αυτό που κάνει, εγώ μένω εκεί».