Όλο μάρμαρο και ιδιωτικές πισίνες - Το βίντεο της Οικονομάκου από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στη Μύκονο

Η απόλυτη χλιδή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλο μάρμαρο και ιδιωτικές πισίνες - Το βίντεο της Οικονομάκου από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στη Μύκονο

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Αθηνάς Οικονομάκου έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό. Η γνωστή ηθοποιός περνάει αρκετό μέρος του καλοκαιριού της στη Μύκονο, μαζί με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο και τα παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα - Ηλέκτρα, στο ξενοδοχείο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στο νησί των Ανέμων.

Πέρα από το ξενοδοχείο που έχει στη Σαντορίνη (δείτε εδώ φωτογραφίες), ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει και το Kivotos Mykonos, ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο που προσφέρει όλες τις ανέσεις σε όσους το επιλέγουν.

Το βίντεο της Οικονομάκου από το ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στη Μύκονο

Το Kivotos Mykonos είναι χτισμένο μπροστά σε μια ιδιωτική παραλία στον μαγευτικό κόλπο του Ορνού, μόλις 5 λεπτά οδικώς από τη Χώρα, το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Μυκόνου. Διαθέτει 2 πισίνες, εκτεταμένες εγκαταστάσεις σπα και γυμναστήριο.

Κάθε βίλα και σουίτα έχει διακοσμηθεί μοναδικά από γνωστούς καλλιτέχνες και ντόπιους τεχνίτες. Κατά την άφιξη προσφέρεται ποτό καλωσορίσματος.

Το à la carte εστιατόριο Le Pirate σερβίρει μεσογειακή κουζίνα και τοπικές σπεσιαλιτέ με θέα στον κόλπο. Στο γκουρμέ La Meduse μπορείτε να απολαύσετε ελληνικά fusion πιάτα και φρέσκα θαλασσινά με φόντο τον φεγγαρόλουστο Κόλπο του Ορνού.

Η Αθηνά Οικονομάκου αποφάσισε λοιπόν πριν από μερικές ώρες, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο βίντεο, στο οποίο φαίνονται οι πιο ξεχωριστοί χώροι του ξενοδοχείου και είναι απλά απολαυστικοί.

Τόσο κοστίζει μια νύχτα στο ξενοδοχείο του Μιχόπουλου στη Σαντορίνη

Επειδή το Kivotos Santorini αποτελεί στολίδι της Σαντορίνης και προκαλεί αίσθηση στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού αλλά και της Ελλάδας, αναζητήσαμε πόσο θα χρειαστεί να πληρώσει κάποιος για μία διανυκτέρευση… Η τιμή του λοιπόν για ένα βράδυ ξεκινάει περίπου στα 1080€ και αφορά τη Junior Σουίτα με βεράντα. Ενώ για τη King Σουίτα με θέα τη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα θα χρειαστεί να δώσει κάποιος περίπου στα 2070€. Δείτε πόσο κοστίζει μια βραδιά και στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο.

Kivotos Σαντορίνη Φίλιππος Μιχόπουλος

Kivotos Σαντορίνη

Kivotos ξενοδοχείο

Kivotos δωμάτια

Kivotos τιμή

Kivotos Αθηνά Οικονομάκου

Kivotos Φίλιππος Μιχόπουλος

Kivotos καλοκαίρι

ξενοδοχεία Σαντορίνη

Σαντορίνη καταλύματα

οικονομικά ξενοδοχεία

low budget ξενοδοχεία

ξενοδοχειακές μονάδες

Σαντορίνη

Σαντορίνη ξενοδοχειακές μονάδες

undefined