"Να φύγεις και εσύ..." - Η όλο νόημα ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια! Δεκάδες σχόλια από κάτω

Ποζάρει άβαφη και ατημέλητη στην παραλία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το καιρό η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές από την παραλία.

Μάλιστα, σε όλες τις τελευταίες της αναρτήσεις στο instagram, η αγαπημένη παρουσιάστρια ποζάρει εντελώς άβαφη και ατημέλητη (ακόμα και topless), μιας και είναι στην θάλασσα, με την ίδια να είναι πιο όμορφη από ποτέ

Τις φωτογραφίες, δε, που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες, θέλησε να τις συνοδέψει και με μια λεζάντα όλο νόημα, η οποία απέκτησε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

Οι νέες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την θάλασσα

«Είναι αυτή η ώρα που φεύγει ο ήλιος και πας να μαζέψεις να φύγεις κι εσυ, αλλά σηκώνεις το βλέμμα από την άλλη και έχει βγει το φεγγάρι. Και ξανά κάθεσαι !», έγραψε χαρακτηριστικά η Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι νέες φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την θάλασσα

Οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια από την θάλασσα

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μακρυπούλια

Στην κάμερα της εκπομπής «Όλα Γκουντ» παραχώρησε συνέντευξη η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΑΝΤ1 «Ρουκ Ζουκ» που σημειώνει ιδιαίτερη επιτυχία σε νούμερα τηλεθέασης ενώ από την άλλη, αναφέρθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πίστευα το κόνσεπτ του Ρουκ Ζουκ γιατί μου άρεσε πάρα πολύ όταν το έβλεπα μικρή. Για αυτό και το κυνηγούσα με μανία και ήθελα να το κάνω δυο, τρία χρόνια πριν το ξεκινήσουμε. Ήταν μια εντελώς δική μου ιδέα την οποία και γύρισα σε πολλά κανάλια αλλά τελικά έγινε στον ΑΝΤ1.

Δεν είχα προλάβει να σκεφτώ ότι θα πάει για πέντε χρόνια αλλά το χαίρομαι. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου αλλά, επειδή θεωρώ ότι το Ρουκ Ζουκ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, εστιάζω σε αυτό και όταν έρθει η ώρα θα δούμε. Πάντως αρχίζουν κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες να μου έρχονται, είναι η αλήθεια».