Το πριν και το μετά - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ρένα Μόρφη με την αλλαγή στο πρόσωπό της

Τις ανέβασε η ίδια στο instagram

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Το πριν και το μετά - Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ρένα Μόρφη με την αλλαγή στο πρόσωπό της

Έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media διατηρεί η Ρένα Μόρφη, η οποία συχνά πυκνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της αλλά και από τις live εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάλιστα δεν χάνει ποτέ το χιούμορ και την διάθεσή της και δεν είναι λίγες οι φορές που την βλέπουμε να κάνει πλάκα με τους ακολούθους της, μιας και είναι ακομπλέξαριστη και ανενόχλητη (δείτε εδώ και στιγμιότυπα της ίδιας που είναι άβαφη και ατημέλητη).

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Ρένα Μόρφη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικές φωτογραφίες που δείχνουν την ίδια πως είναι στην πραγματικότητα και πως είναι στο instagram!

Οι "instagram vs reality" φωτογραφίες της Ρένας Μόρφη

«After and...before. #instagramvsreality», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Οι 'instagram vs reality' φωτογραφίες της Ρένας Μόρφη

Οι φωτογραφίες της Ρένας Μόρφη

«Θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι...»

Λίγο μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και το φινάλε της εκπομπής «Μουσικό Κουτί», την οποία και παρουσιάζει μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Αφού πέρασε από την πανέμορφη Σίφνο η τραγουδίστρια είναι έτοιμη για τις εμφανίσεις της στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Μία από αυτές λοιπόν θα πραγματοποιηθεί και στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, για να κλείσει το καλοκαίρι με τον πιο όμορφο τρόπο.

«Μετά τις sold out εμφανίσεις της στην Αθήνα τον Ιούνιο που πέρασε και ενώ ετοιμάζει τα νέα δισκογραφικά της βήματα, η @renamorfi θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι μας με μια μοναδική εμφάνιση στο ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Η Ρένα Μόρφη, με την βελούδινη φωνή και τη τόσο ξεχωριστή και μοναδική σκηνική παρουσία με αέρα άλλης εποχής, τις λάτιν διασκευές λαϊκών τραγουδιών και τις πολλές ραδιοφωνικές της επιτυχίες, αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση στο ελληνικό τραγούδι.

Μια χαρισματική φωνή γεμάτη πάθος και συναίσθημα, μια μπάντα-παρέα με εξαιρετικούς μουσικούς και ένα πρόγραμμα έκπληξη, που μπορεί με άνεση να κινηθεί πέρα από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ρένας και το πρόσφατο single της ΔΕ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, σε επιλογές από Ζαμπέτα ως J Balvin.

Μια μοναδική συναυλία στο υπέροχο ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ στον Πειραιά, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, το μπρίο και το πάθος της, το ανεξάντλητο κέφι αλλά και την ευαισθησία της, και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ρένα Μόρφη συναυλία Βεάκειο