Ήταν εξαφανισμένος για 7 μήνες - Ο Νίκος Μπάρκουλης "λύνει" τη σιωπή του και αποκαλύπτει για την απουσία του

«Θα φύγουν μερικά unfollow μιας και...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ήταν εξαφανισμένος για 7 μήνες - Ο Νίκος Μπάρκουλης

Ο γιός του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, τον οποίο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ιδιαίτερα μέσα από την συμμετοχή του στο Just The 2 of us, όπου και ξεδίπλωσε το ταλέντο του και αποθεώθηκε από τους κριτές, Νίκος Μπάρκουλης, είχαμε παρατηρήσει το τελευταίο διάστημα πως απείχε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλοί ήταν εκείνοι που απορούσαν με αυτή την στάση του, μην γνωρίζοντας τον λόγο.

Ο Νίκος Μπάρκουλης αποκαλύπτει τον λόγο της απουσίας του

Μετά από 7 περίπου μήνες λοιπόν, επέστρεψε ακμαίος στα social media κάνοντας τις πρώτες του αναρτήσεις στο Instagram, και ζήτησε από τους followers του να γράψουν τα δικά τους σχόλια για τα επόμενα βίντεο που θα ετοιμάσει.

Στη συνέχεια εξήγησε πως θα κάνει διαγράψει μερικούς από τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού όπως ξεκαθαρίζει, θέλει ανθρώπους οι οποίοι θα τον στηρίζουν διαδικτυακά σε ότι κάνει. «Θα φύγουν μερικά unfollow μιας και ξεκινάω να ασχολούμαι ξανά με τα social media, θέλω δίπλα μου άτομα που με υποστηρίζουν και εκτιμάω», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

«Έχω υποστεί πολύ bullying γιατί...»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show, είχε βρεθεί πριν καιρό, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει λόγω του επιθέτου του.

Ο νεαρός εξομολογήθηκε πως έχει υποστεί για πολλά χρόνια bullying, ενώ έχει ακούσει πολλά σχόλια και για την μητέρα του η οποία είχε μεγάλη διαφορά ηλικίας από τον πατέρα του.

«Έχω δει πολλά σχόλια και για την μητέρα μου ότι ήθελε να βγαίνει στις κάμερες και πολλή κριτική. Απλά δεν καταλαβαίνω πως περνούν την ώρα τους με το να γράφουν σχόλια… Έχω υποστεί πολύ bullying στο δημοτικό μέχρι και το γυμνάσιο. Δεν ήμουν πολύ κοινωνικός και ήμουν πολύ κλειστός» ανέφερε αρχικά.

«Έλεγαν διάφορα, όπως αυτό που μου έχει μείνει στο μυαλό, ότι ο πατέρας σου είναι γέρος και δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Πήγαινα σπίτι, έπαιρνα ένα φύλλο χαρτί Α4 και το έκανα μπαλάκι και το πετούσα στον πατέρα μου για να παίξουμε, εφόσον δεν μπορούσε αλλιώς. Είχα μια συζήτηση κάποια στιγμή για τα παιδικά χρόνια κι έλεγα γιατί όλα αυτά. Είναι ξεκάθαρα από το σπίτι όλα αυτά, που έλεγαν.» συμπλήρωσε.