«Εγώ πήγα, έκανα τη δουλειά μου και...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Μάστορα για τα χαμηλά νούμερα του X-Factor

«Αυτό αφορά το MEGA, δεν αφορά...»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Εγώ πήγα, έκανα τη δουλειά μου και...» - Η αφοπλιστική απάντηση του Μάστορα για τα χαμηλά νούμερα του X-Factor

Ο Χρήστος Μάστορας το τελευταίο διάστημα, έχει απασχολήσει αρκετά το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, μιας και δεν το συνηθίζει για τα προσωπικά του, μιας και οι φήμες τον θέλουν να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια της Γαρυφαλλιάς Καληφόνη, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Κοσμοράδιο 95,1, μίλησε για τα επαγγελματικά του και πιο συγκεκριμένα για το X-Factor.

H απάντηση του Μάστορα για την τηλεθέαση

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στο X Factor, το οποίο και κέρδισε μαζί με την Κατερίνα Λαζαρίδου, δίνοντας την δική του απάντηση σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Αυτό αφορά το MEGA, δεν αφορά εμένα καθόλου. Τα νούμερα και όλα αυτά δεν αφορούν καθόλου εμένα. Είναι κάτι που… Εγώ πήγα, έκανα τη δουλειά μου, αξιοπρεπώς θεωρώ, και δεν ήταν ακριβώς δουλειά για εμένα. Ήταν ένα σημαντικό «έργο» το να προσπαθείς να βρεις ένα ταλέντο, να το βοηθήσεις και ίσως να πάρεις και συ κάποια στοιχεία μουσικά για να εξελιχθείς και συ δημιουργικά» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι είναι μαζί αλλά αυτός λέει άλλα - Η αλήθεια για τη σχέση του με την Καληφώνη

Οι φήμες τους θέλουν να είναι μαζί, ενώ ορισμένα stories που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο αποδεικνύουν ότι έχουν κάνει κοινές διακοπές, ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες οι δυο τους έκαναν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους (δείτε εδώ ποιο είναι αυτό). Ο Χρήστος Μάστορας βέβαια από τη μεριά του, αρνείται να το παραδεχτεί.

Στην ερώτηση που του έγινε για την προσωπική του ζωή, και για το αν τελικά βρίσκεται σε σχέση ή όχι, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

Για το αν ενοχλείται από τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνον και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».