Χαλαρή σε νησιώτικο ταβερνάκι - Με άλλα ρούχα από τα συνηθισμένα η Νικολούλη σε βραδινή έξοδο

Ξεκουράζεται μετά από έναν δύσκολο χειμώνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαλαρή σε νησιώτικο ταβερνάκι - Με άλλα ρούχα από τα συνηθισμένα η Νικολούλη σε βραδινή έξοδο

Η Αγγελική Νικολούλη πέρασε ένα πολύ έντονο χειμώνα, με την εκπομπή ''Φως στο τούνελ'', που παρουσίαζε να γίνεται διαρκώς και πιο απαιτητική λόγω του ζητήματος τη Πάτρας, το οποίο είχε πάρει προσωπικά η δημοσιογράφος.

Όπως συμβαίνει με όλα τα προγράμματα έτσι και με το συγκεκριμένο σταμάτησε για το καλοκαίρι και έτσι η Νικολούλη έχει όλον τον ελεύθερο χρόνο να απολαμβάνει τις διακοπές της και πάνω από όλα να αποφορτίζεται. Μετά από χειροκρότημα, που εισέπραξε από έναν χορό, που ''έριξε'' σε ταβερνάκι αυτή τη φορά δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο instagram, στην οποία δειπνούσε παρέα με καλή της φίλη.

Για την ώρα δε ξέρουμε ποιος είναι ο καλοκαιρινός προορισμός, στον οποίο χαλαρώνει αλλά από ότι φαίνεται από τη φωτογραφία πρόκειται μάλλον για κάποιο νησί, με την πλάκα και τους άσπρους τοίχους να δίνουν αυτήν την εντύπωση.

Η Αγγελική Νικολούλη χαλαρή στις διακοπές της

«Καλοκαιρινά χαμόγελα...».

Νικολούλη - Διακοπές

Βίντεο από τις ανέμελες διακοπές της Νικολούλη

Στην Πάρο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Αγγελική Νικολούλη για τις καλοκαιρινές της διακοπές, προκειμένου να ξεκουραστεί αλλά και να γεμίσει τις μπαταρίες της για την τηλεοπτική σεζόν, μιας και τους περασμένους μήνες τόσο η ίδια όσο και η ομάδα της στο Φως στο Τούνελ έριξαν σκληρή δουλειά, ειδικότερα με την υπόθεση της Πάτρας.

Έτσι λοιπόν, μετά από μία έντονη σεζόν, η παρουσιάστρια απολαμβάνει το καλοκαίρι και συχνά πυκνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη μας έδειξε την άλλη την πλευρά, την πιο χαλαρή και ξέγνοιαστη, όπου πίνει και τραγουδάει με την παρέα της σε γνωστό μαγαζί της Πάρου.

Η ίδια συγκεκριμένα δημοσίευσε στο instagram της μερικά απολαυστικά στιγμιότυπα από τη βραδιά αυτή και φαίνεται πως το διασκέδασε με την ψυχή της, ενώ πριν μερικές μέρες είχε κυκλοφορήσει ακόμα ένα βίντεο που την βλέπουμε να χορεύει ζεϊμπέκικο!